Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 7 mahdollistaa verkkoidentiteetin varastamisen – näin se onnistuu

7
Manu Pitkänen

iOS 7 mahdollistaa verkkoidentiteetin varastamisen – näin se onnistuu
Saksalainen tietoturvayhtiö Security Research Labs – samaisen yhtiön perustaja esitteli kesällä SIM-kortteja koskeneen haavoittuvuuden – on esittänyt keinon, jonka avulla varkaat voivat kaapata iOS 7:ään päivitetyn iPhonen omistajan verkkoidentiteetin.

Identiteetin varastamiseen vaadittavat vaiheet on esitetty alla olevalla videolla. Menetelmä perustuu siihen, että Apple on mahdollistanut puhelimen asettamisen lentokonetilaan lukitusnäkymästä käsin (iOS 7:n ohjauskeskuksesta). Mikäli varas asettaa puhelimen lentokonetilaan, ei sen käyttöä voida estää Etsi iPhoneni -ominaisuuden avulla. Päästyään lukitusnäkymän ohi, varas voi keskittyä iPhonen omistajan Apple ID -tilin kaappaamiseen ja sähköpostitilin kaappaamiseen.
Sähköpostitilin onnistuneen kaappaamisen jälkeen varas voi kaapata puhelimen omistajan muihin verkkopalveluihin luomat tilit.

On tietyllä tapaa ironista, että identiteetin varastaminen onnistuu juuri iOS 7:llä. New Yorkin poliisivoimat nimittäin kehottivat ihmisiä päivittämään siihen parempien tietoturvaominaisuuksien takia.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Mysticiza
Mysticiza

2

Mitä muuta uutta iOS7 on tuonut kuin uusia ongelmia ja Barbie-teeman silmät tuhoavalla vaaleudella?
Tämän jälkeen opin vihaamaan iPadiani.

Vastaa
kekekrke21 (vahvistamaton)

5

Se vaiva että joku jaksaa nyysiä puhelimen ja alkaa "haksaamaan" sähköposti-tilejä

ps. tämä nytten onnistuu missä tahansa tietokoneessa ja puhelimessa mikäli laitteen saa fyysisesti käteensä. Joten aika turhaa "uutisointia".

Vastaa
rick79
rick79

6

"Kerrassaan edistyksellistä, kun lukee näitä uusia "löytöjä" tästä iso7 ja iphone5s :stä joka viikko joku uusi."

Täähän on ihan normaalia kun tehdään näin isoja rakennemuutoksia käyttöjärjestelmään... Muistellaampas vaikka Windows Vistaa..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja