>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistaja esitteli kilpailijan Nokia Lumia 625:lle – tulee Suomeen tässä kuussa

1
Manu Pitkänen

Kiinalaisvalmistaja esitteli kilpailijan Nokia Lumia 625:lle – tulee Suomeen tässä kuussa
Kiinalainen ZTE on esitellyt Grand S Flex -älypuhelimen, joka tulee myyntiin Suomessa kuluvan kuun aikana. Puhelin voidaan ajatella kilpailijaksi Nokian kesällä esittelemälle Lumia 625:lle, sillä sekin tarjoaa ison näytön ja LTE-tuen.

ZTE Grand S Flexissä on viiden tuuman ja 1280x720 pikselin näyttö. 8,9 millimetriä paksuun laitteeseen on laitettu 1,2 gigahertsin kellotaajuudella toimiva tuplaytiminen suoritin, gigatavu keskusmuistia ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Pääkamerassa on kahdeksan megapikseliä. Grand S Flexissä on Android 4.1 -käyttöjärjestelmä.

ZTE:n puhelimessa on näin ollen suurempi ja tarkempi näyttö kuin Lumia 625:ssä. Keskusmuistia ja tallennustilaa on myös enemmän, mutta microSD-korttipaikkaa Grand S Flexissä ei ole. ZTE:n kamerassa on myös enemmän megapikseleitä, sikäli kun sitä voidaan pitää jonakin mittarina.Grand S Flexin hinta Suomessa on jälleenmyyjästä riippuen 249–299 euroa. Lumia 625:tä saa jo alle 240 eurolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

himpo
himpo

1

Voin kyllä taata että ilmoitetut megapikselit ei merkitse mitään.
Ostin kiinalaisen 75€ androidin ja on loistava muuten mutta sen 5MP kamera tuottaa huonompaa jälkeä kuin Nokian 5140:n 0,3MP kamera jolla kuvasin aikanaan paljonkin.
Ja kinuskilla saa kuvattua myös 720p videota ;)
Nykyään kuvailen 70€ N8:lla ja kuvat ja video on samaa tasoa kuin 400€ pokkarilla kuvatut!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.