Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft söikin sanansa - uudet ominaisuudet Windows Phoneen saavat vielä odottaa

5
Juha Tuppi

Microsoft söikin sanansa - uudet ominaisuudet Windows Phoneen saavat vielä odottaa
Uutisoimme eilen Microsoftin ilmoittaneen lisänneensä kolme käyttäjien User Voice -sivustolla toivomaa ominaisuutta seuraavaan Windows Phone -päivitykseen. Viimeisimpien tietojen mukaan ilmoitetuista ominaisuuksista kaksi ei olekaan vielä valmis.

Eilen raportoimistamme Microsoftin seuraavaan Windows Phone -päivitykseen tulevista kolmesta käyttäjien toivomasta ominaisuudesta kaksi on WMPoweruserin mukaan peruttu. User Voice -sivustolla pyydetyistä ominaisuuksista microSD-kortin hyödyntäminen tallennukseen ja tiedostoselain oli lähteen mukaan "vahingossa" merkitty valmiiksi, eikä niiden julkaisusta näin ollen ole tällä hetkellä tietoa.
Lähde tosin arvelee, että ominaisuudet ovat kuitenkin edelleen työn alla.

Kommentit (5)

syrtek66
syrtek66

1

Täysn käsittämätöntä tämmoiset perusasiat puuttuvat vielä M$ phonesta. Kortlle tallennuksen puutetta ei voi perustella millään tavalla muulla kuin pilvitallenuksen ja NSA vakoilun kautta. M$ haluaa omistaa sinut sisuskaluja myöten.

Vastaa
burana1100mg (vahvistamaton)

2

Microsoft (Windows), Google (Android), Facebook, Apple (iPhone, Mac), Yahoo, Dropbox jne. jne. Mistä maasta em. tulevat? Minne esim. suomalaisten asiakkaiden tiedot tallennetaan? Minkä maan lakeja em. yritykset tallentamansa asiakasdatan suhteen käyttää?

Kaikki Suomen liikenne menee Ruotsin läpi.

Eiköhän em. kysymyksiin vastattuaan osaa jo tyhmempikin hoksata, että sinut on jo kauan sitten myyty amerikkalaisille. Useimmiten ilmaiseksi.

Vastaa
perhana
perhana

4

Eli... kun toimittaja lukee jostain että microsoftilla on suunnitelmissa kyseiset ominaisuudet, rustaa toimittaja pikaisesti uutisen jossa kertoo näiden ominaisuuksien tulevan seuraavan päivityksen yhteydessä, ja kun microsoft korjaa asiaa ja tiedottaa näiden ominaisuuksien olevan vielä kesken joten ne eivät ehdi seuraavan päivityksen mukaan, saadaankin siitä sitten uutisoitua että microsoft söi sanansa.
Todellisuudessahan siis microsoft kumosi toimittajan oletuksen, eikä suinkaan syönyt sanojaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja