Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlelta Android 4.4.1 -päivitys Nexus 5:lle - parantaa huomattavasti kameraominaisuuksia

2
Juha Tuppi

Googlelta Android 4.4.1 -päivitys Nexus 5:lle - parantaa huomattavasti kameraominaisuuksia
Google julkisti uuden Android 4.4.1 -päivityksen Nexus 5 -älypuhelimelle. Päivitys parantaa huomattavasti puhelimen kameraominaisuuksia.

Google ilmoitti eilen Google+ -palvelun virallisella Nexus -sivulla aloittavansa Android 4.4.1 -päivityksen jakelun Nexus 5:lle. Päivitys nopeuttaa automaattista tarkennusta erityisesti hämärissä olosuhteissa, parantaa kuvien valkotasapainotuksen hakemista sekä tarjoaa sormilla tapahtuvan tarkennuksen ja pienemmän suljinviiveen HDR+ -tilassa.

Päivityksen myötä älypuhelimen kamera kykenee myös ottamaan useampia kuvia HDR+ -tilassa ja yhdistämään ne yhdeksi kuvaksi parhaalla mahdollisella laadulla.

Päivitystä kokeillut The Verge raportoi sen nopeuttavan Nexus 5:n kameraa ja parantavan aavistuksen verran kuvien kontrastia ja värejä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.