Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Korealaismedia: Samsungin Galaxy S4:n myynti saattaa jäädä heikoksi

2
Manu Pitkänen

Korealaismedia: Samsungin Galaxy S4:n myynti saattaa jäädä heikoksi
Korealainen talousjulkaisu The Korea Economic Daily ounastelee Samsungin vuoden viimeisen osavuosituloksen jäävän odotetusta. Syynä on odotuksia selvästi heikompi Galaxy S4 -myynti, joka on vaikuttanut konglomeraatin muidenkin yksiköiden tuloksiin.

Talouslehden mukaan Galaxy S4:n odotettiin myyvän neljännellä kvartaalilla kuukaudessa noin seitsemän miljoonaa kappaletta. Volyymi jäi kuitenkin 3-4 miljoonaan kappaleeseen. Lippulaivan huonon menekin vuoksi Samsung Electro-Mechanicsin, Samsung Displayn ja Samsung SDI:n tulosten arvellaan jäävän myös odotuksista.

The Korea Economic Dailyn mukaan Samsungilta odotetaan joulukaupasta huolimatta heikompaa tulosta kuin mitä se teki kolmannella kvartaalilla. High-end-älypuhelimien myynnin uskotaan pysyvän rauhallisena ensi vuoden alussakin.Tänä vuonna ennätyksellisiä osavuosituloksia takonut Samsung on varoittanut sijoittajia vähän väliä kovimman kasvuvauhdin hiipumisesta.

Samsungin joulumyynnin sujumisen suhteen ei tarvitse olla kauaa arvailujen varassa, sillä yhtiö julkaisee muutamien päivien kuluttua oman arvionsa osavuosituloksesta. Varsinainen tulos julkistetaan muutamien viikkojen kuluttua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

tataka
tataka

1

S4 huonompi myynti johtuu siitä että esim lg g2 ja sony xperia z1 sekä nexus 5 julkaistu ja monet ei tekniikan harjalla olevat odottelevat S5 julkaisua eivätkä siksi osta s4 nyt. Yksi syy on myös se että halvemmat laitteet esim motorola moto g on jo tosi hyvä korvike paljon kalliimmille puhelimille, eli älypuhelimien keskihinnat tippuvat koko ajan kun halvemmat alkavat riittämään suurimmalle osalle hyvään kokemukseen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
suurt (vahvistamaton)

2

Syy on se, että suuri joukko on kyllästynyt sekavaan androidiin ja siirtynyt nykyaikaiseen Windowsphoneen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja