Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-leirin rivit rakoilevat: Sonylta voi tulla tänä vuonna Windows Phone -älypuhelin

Manu Pitkänen

Android-leirin rivit rakoilevat: Sonylta voi tulla tänä vuonna Windows Phone -älypuhelin
Xperia X2:n jälkeen Sony on tuonut markkinoille vain Android-pohjaisia älypuhelimia, mutta lojaalisuus Googlen käyttöjärjestelmää kohtaan saattaa murtua tänä vuonna. The Informationin tietojen mukaan Sony harkitsee Windows Phone -pohjaisen älypuhelimen julkaisua vuonna 2014.

The Informationin tietojen mukaan Sonylla ja Microsoftilla ei ole vielä allekirjoitettua sopimusta, joten tilanteet voivat elää vielä paljonkin. Huhuja ja kuvia Sonyn Windows Phone -puhelimesta on liikkunut jo muutaman vuoden ajan, mutta kauppojen hyllyille asti sellaista ei ole vielä tullut.

Sonya ei ole ainakaan vielä pelästyttänyt se, että Microsoft ottaa Nokia-kaupan myötä aiempaa vahvemman roolin Windows Phone -ekosysteemissä. Ei ole varmuutta millä tavoin Microsoft on onnistunut houkuttelemaan Sonyn leiriinsä, mutta ehdot voivat olla japanilaisyhtiön kannalta edullisia.Viime syksynä ohjelmistojätin kerrottiin tarjonneen käyttöjärjestelmäänsä ilmaiseksi HTC:lle jos se tuo markkinoille dual boot -laitteita (Android ja Windows Phone). Microsoftin kerrotaan olleen myös valmis leikkaamaan Windows Phonen lisenssimaksua mikäli ZTE suostuu uusimaan sopimuksen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja