Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen App Store tahkosi yli 10 miljardia dollaria viime vuonna

2
Juha Tuppi

Applen App Store tahkosi yli 10 miljardia dollaria viime vuonna
Applen tuoreen lehdistötiedotteen mukaan sovelluskauppa App Storesta ostettiin ohjelmia yli 10 miljardilla dollarilla vuoden 2013 aikana.

Business Insider raportoi tänään Applen julkaisemasta lehdistötiedotteesta, jossa se kertoi App Storen rikkoneen myyntiennätyksiä viime vuonna. Vuoden 2013 aikana App Storen kautta liikkui rahaa 10 miljardia dollaria, joista yli miljardi pelkästään joulukuussa. Joulukuun aikana App Storesta ladattiin sovelluksia lähes kolme miljardia kertaa, mikä tekee kuukaudesta kaikista vilkkaimman App Storen historiassa.

Apple kiitteli vuolaasti käyttäjiä aktiivisuudestaan ja kertoi odottavansa mielenkiinnolla, mitä kehittäjät saavat aikaan tänä vuonna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

1

Iso liikevaihto ei tarkoita suoraan sitä, että rahaa tahkottaisiin. Applen volyymeilla se toki sitä tarkoittaa. Kulut on kuitenkin myös todella valtavat.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti iKnow_:

Iso liikevaihto ei tarkoita suoraan sitä, että rahaa tahkottaisiin. Applen volyymeilla se toki sitä tarkoittaa. Kulut on kuitenkin myös todella valtavat.

Ihan totta, kulut ovat suuret, mutta 7 miljardia kehittäjille ja 3 miljardia kaupan pyörittämiseen ovat kyllä sellaisia summia, että paljon jää myös viivan alle.

Tämä luku on yksi osoitus lisää siitä, että Applen ekosysteemi porskuttaa varsin hyvin ja on monille kehittäjille edelleen se ykkönen, se johon uudet softat ja suurimmat kehityspanokset kannattaa suunnata, joistakin negatiivisista aspekteista huolimatta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja