>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Toshiba mahdollistaa slow motion -kuvaamisen mobiililaitteilla Full HD -tarkkuudella

Manu Pitkänen

Toshiba mahdollistaa slow motion -kuvaamisen mobiililaitteilla Full HD -tarkkuudella
Toshiba on esitellyt uuden mobiililaitteiden kameroihin suunnitellun Bright Mode -teknologian, jonka ansiosta slow motion -videoiden hidastusefektiä voidaan suurentaa ja ne voidaan kuvata nykyistä tarkemmalla resoluutiolla.

Esimerkiksi Applen iPhone 5s:llä ja Samsungin Galaxy Note 3:lla voidaan kuvata HD-laatuisia (720p) hidastevideoita 120 FPS:n nopeudella. Kun 120 FPS:n videoita toistetaan 30 FPS:n ruudunpäivitysnopeudella, näyttäisi videon tapahtumat etenevän reaalitilanteeseen verrattuna selvästi hitaammin. Tällä saadaan lisättyä näyttävyyttä esimerkiksi urheilusuorituksista otettuihin videoihin. Normaaleissa videoissa nopeatempoisten tilanteiden yksityiskohdat jäävät näkemättä.Toshiban uusi tekniikka mahdollistaa slow motion -videoiden kuvaamisen 240 FPS:n nopeudella ja Full HD -tarkkuudella (1080i). Näin suureen ruudunpäivitysnopeuteen on päästy käyttämällä progressiivisen kuvauksen sijaan lomitusta. Toshiba tuo tarjolle muuntimen, jolla 240 FPS:n 1080i:n videot voidaan muuntaa 1080p-videoksi päivitysnopeuden siitä kärsimättä.

Laitevalmistajille tarkoitetut teknologianäytteet tulevat saataville maaliskuun loppuun mennessä. Kauppojen hyllyillä oleviin tuotteisiin teknologia tulee selvästi myöhemmin, mikäli valmistajat ovat kiinnostuneita tekniikasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.