Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyltä tulossa uusi Xperia T2 Ultra -puhletti sekä Xperia E1 -älypuhelin

Juha Tuppi

Sonyltä tulossa uusi Xperia T2 Ultra -puhletti sekä Xperia E1 -älypuhelin
Sony ilmoitti tuoreimmissa lehdistötiedotteissaan kahdesta uudesta Android-mobiililaitteesta, joista toinen pyrkii suurikokoisten älypuhelimien Aasian- ja Afrikan-markkinoille ja toinen suuntaa edullisten Android-luurien hyllylle.

Äskettäin julkaistun lehdistötiedotteen perusteella Sonyn Xperia T2 Ultra -puhletti tarjoaa kuuden tuuman 1280 x 720 -resoluutioisen näytön, 13 megapikselin Exmor RS -kameran laitteen taakse ja 1,1 megapikselin Exmor R -kameran etupuolelle.
Puhletin pinnan alta löytyy Qualcommin neliytiminen 1,4 gigahertsin Snapdragon-prosessori, gigatavun verran keskusmuistia ja kahdeksan gigatavua microSD-laajennettavaa tallennuskapasiteettia. Virtaa laitteeseen tuo 3 000 milliampeeritunnin Sony Battery STAMINA -virransäästötilalla varustettu akku.

Xperia T2 Ultra on saatavissa sekä yhdellä että kahdella SIM-korttipaikalla. Väriskaala koostuu mustasta, valkoisesta ja violetista mallista.

Xperia E1 -älypuhelinta Sony myy äänentoiston avulla: laitteesta löytyy sataan desibeliin yltävä kaiutin, ravistamalla toimiva kappaleiden sekoitus sekä omat painikkeensa musiikintoistoon. Älypuhelin tulee varustettuna neljän tuuman 800 x 480 -resoluutioisella näytöllä, 1,2 gigahertsin tuplaydinprosessorilla, 512 megatavulla keskusmuistia ja neljällä gigatavulla microSD-laajennettavaa tallennustilaa.Myös Xperia E1 tulee joko yhdellä tai kahdella SIM-korttipaikalla varustettuna, ja sen värivaihtoehdot ovat samat kuin Xperia T2 Ultra -puhletilla.

Asiasta raportoineen TechCrunchin mukaan uudet laitteet on tarkoitettu Kiinan, Lähi-idän, Aasian ja Afrikan markkinoille, eikä muista markkina-alueista ole tällä haavaa tietoa. Laitteita esitellään ensi kuussa mobiilialan maailmankonferenssissa, jossa Sony todennäköisesti ilmoittaa myös hinnoittelusta ja julkaisuaikataulusta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja