Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Microsoft tukee Windows Phone 8 -kehittäjiä 2,6 miljardilla dollarilla

1
Juha Tuppi

Huhu: Microsoft tukee Windows Phone 8 -kehittäjiä 2,6 miljardilla dollarilla
Tuoreen huhun perusteella Microsoft olisi lahjoittamassa tänä vuonna Windows Phone 8 -kehittäjille yhteensä 2,6 miljardia dollaria.

Nokia- ja Windows-vuodoista tutun Eldar Murtazinin tuoreimman twiittauksen perusteella Microsoft pyrkii laajentamaan Windows Phone -ekosysteemiä Nokian lisäksi muihinkin valmistajiin tukemalla kehittäjiä 2,6 miljardin dollarin edestä. Mikäli lähteeseen on uskomista, eteläkorealainen valmistaja Samsung olisi saamassa huimat 1,2 miljardia dollaria, japanilainen Sony joutuu pärjäämään 500 miljoonalla, kiinalainen Huawei saa 600 miljoonaa ja muille valmistajille on varattu 300 miljoonaa dollaria.

Sonyn on uutisoitu neuvottelevan Microsoftin kanssa tulevasta Windows Phone -laitteesta, ja PhoneArena raportoi eilen Samsungin 1080p-resoluutioisella näytöllä varustettua älypuhelinta koskevista tiedoista, joiden perusteella laitteessa olisi Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmä.Mikäli vuoto Microsoftin tuesta Windows Phone 8 -kehittäjille pitää paikkansa, raha tullaan mahdollisesti käyttämään Windows Phone -lisenssien maksamiseen, jotta kehittäjät pääsevät käyttöjärjestelmään käsiksi ilmaiseksi, arvelee PhoneArena. Muita mahdollisia avustustapoja ovat valmistus- ja markkinointikulujen hyvittäminen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Olli50
Olli50

1

Tässä sen näkee, Nokialla ei olisi ollut varaa moiseen subventioon. MS:llä on käsissään oikein hyvä tuote, jossa Nokian jälki näkyy. Lumiassa on monta sellaista ominaisuutta, joita ei löydy kilpailijoiden puhelimista. Hintakaan ei ole huikea, etenkin jos ostaa vähän vanhemman mallin ja tyytyy siihen. Ja mikä parasta, WP on pystytty pitämään virusvapaana. Minulla on Lumia 920 ja olen siihen oikein tyytyväinen. Microsoft sai käsiinsä valttikortin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.