Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Google lopettaa Nexus-brändin, uusittu Play Edition korvaa

1
Matti Vähäkainu

Huhu: Google lopettaa Nexus-brändin, uusittu Play Edition korvaa
Googlen Nexus-puhelimet ovat saaneet loistavia arvioita ja niitä on myyty parhaimmillaan jopa varastot loppuun. Jostain syystä Google on kuitenkin tekemässä muutosta laitteiden brändäyksen suhteen, mikäli uskoo mobiilialan huhujen nestoria Eldar Murtazinia.

Eldar Murtazin kertoo tämänpäiväisessä twiitissään, että Google aikoo lopettaa Nexus-sarjan ensi vuonna. Herra selventää asiaa hymiöllä ja kertomalla, että laitteet korvataan Play Edition -laitteilla. Murtazinin mukaan Play Edition -termi vaihtuu kuitenkin myös samalla.

Play Edition -laitteet ovat olleet toistaiseksi laitevalmistajien riisuttuja ja "puhtaampia" versioita omista malleistaan. Play Edition -malleista löytyy Nexus-laitteistakin tuttu Androidin peruskäyttöliittymä. Tällaisia versiota on tehty muun muassa Samsung Galaxy S4:stä ja HTC Onesta.


Kuten kaikki huhut, niin myös tämä Murtazinin huhu kannattaa ottaa vastaan vähintäänkin pienellä varauksella. Haluaisitteko Google omia Nexus-puhelimia vai onko muiden laitevalmistajista tehdyt Play Edition -versiot parempi ratkaisu?
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja