Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Tältä näyttää Windows Phone 8.1:n Cortana-avustaja (päivitetty)

3
Manu Pitkänen

Videolla: Tältä näyttää Windows Phone 8.1:n Cortana-avustaja (päivitetty)
Twitterissä WPLeaker-nimellä vaikuttava vuotaja on julkaissut videon, jossa väitetään esiintyvän Windows Phone 8.1:stä löytyvä Cortana-avustaja. Cortana on käytännössä Microsoftin vastine Applen Sirille. Video löytyy alta.

Video on kuvattu portrait-asennossa ja taustalla pauhaavan musiikin takia avustajan puheesta ei saa kunnolla selvää. Laatupuutteista huolimatta videossa näkyy pientä sinistä ympyrää muistuttava avatar, joka neuvoo puhelimen käyttäjää suunnittelemaan reittiä haluttuun määränpäähän ja kertoo muistuttavansa käyttäjää myöhemmin.

Verkossa on julkaistu myös kuvia uusituilla käyttöliittymillä varustelluista Here Maps- ja Games Hub -sovelluksista. Here Mapsin karttanäkymän yläreunaan on ilmestynyt pysyvä hakupalkki ja alareunassa ollut palkki on häivytetty pois näkyvistä. Vertailukuvia nykyisten ja tulevien sovellusten käyttöliittymistä löytyy GSM Arenasta.Päivitys. WPCentralin Daniel Rubinon ja The Vergen Tom Warrenin mukaan WPLeakerin julkaisut olisivat väärennöksiä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja