Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Katso olympialaisten avajaiset ja noin 700 tuntia lähetystä mobiilisti

1
Matti Vähäkainu

Katso olympialaisten avajaiset ja noin 700 tuntia lähetystä mobiilisti
Sotshin olympialaisten avajaisia vietetään tänään perjantaina kello 18:00 Suomen aikaa alkaen. Yle tarjoaa avajaiset tietysti TV2:n sekä TV2 HD:n kautta antennissa, kaapelissa, satelliitissa ja internetissä. Myös älypuhelimilla ja tableteilla Sotshin tapahtumia voi seurata omasta sovelluksestaan.

Sotshi Areena -sovellus löytyy kaikille kolmelle suurimmalle mobiilialustalle, eli iOS:lle, Androidille ja Windows Phonelle. Kaikki kolme sovellusta eroavat hienokseen toisistaan, mutta kaikilla tarjolla on livekuvaa sekä tallenteita ja tilastoja. Sovellus myös eroaa hieman toisistaan tableteilla ja puhelimilla.

Kaikilla laitteilla sovelluksen etusivu on jaettu kahteen palstaan, joista vasemman puoleisessa näkyy suorat lähetykset ja tallenteet. Ne erottaa toisistaan punaisesta Live-ikonista tai turkoosista Tallennettu-ikonista. Oikeapuoleinen palsta on varattu klipeille, joista löytyy pääsy vaikkapa suomalaisurheilijoiden suorituksiin.

Parhaiten sovelluksista toimii ehdottomasti iOS-versio, joka ei nikottele tai hidastele, kuten Windows Phone ja Android-versioilla on välistä tapana. Lisäksi ainakin iPadillä tallennetta katsoessa voi lisätä alasosan tickerissä näkyvän videon pikkuikkunaan. Valitettavasti myös iOS:llä pieniä bugeja löytyy. Windows Phone -versiosta puuttuu suomenkielinen selostus (ja osittain selostus kokonaan).Keskustele Sotshi Areena -sovelluksen ominaisuuksista, ongelmista ja kokemuksista.

Sotshi Areena:
Lataa tästä Sotshi Areena App Storesta
Lataa tästä Sotshi Areena Google Playsta
Lataa tästä Sotshi Areena Windows Phone -kaupasta

Muita tarpeellisia linkkejä kisojen seuraamiseen:
Ylen kisaopas
MTV:n kisasivut
Olympialaisten viralliset sivut
Sotshin viralliset mobiilisovellukset
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Sefriol
Sefriol

1

"Windows Phone ja Android-versioilla on välistä tapana."

Pieni virhe.

Mitä nyt kaverin kanssa juttelin, niin kuulemma sovelluksen paras puoli on "kelata" juuri esimerkiksi suomalaishyppääjän suorituksiin. Ei tarvitse katsoa koko lähetystä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.