Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Android-puhelin putkahti suomalaistestin tuloslistalle

4
Manu Pitkänen

Nokian Android-puhelin putkahti suomalaistestin tuloslistalle
Viime syksystä lähtien huhuttu Nokian ensimmäinen Android-puhelin on ilmestynyt suomalaisen Sofican CamSpeed-kameratestin tuloslistalle. Laite on rekisteröitynyt listalle tyyppinimellään, RM-980.

Sofican testin mukaan puhelimen tarkennusnopeus on nolla, joten laitteessa on näillä näkymin kiinteä tarkennus. Testi suoritettiin ottamalla kolmen megapikselin kuva (2048x1536 pikseliä), mutta aiempien huhujen mukaan laitteessa olisi viiden megapikselin kamera, jollainen löytyy viime syksynä esitellystä Asha 503:stakin. Nokia X -nimelläkin tunnetun Android-puhelimen käyttöjärjestelmäversio on Sofican mukaan 4.1.2.

Muita huhuttuja ominaisuuksia ovat kaksiytiminen Snapdragon-suoritin, neljä gigatavua tallennusmuistia ja microSD-paikka.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
taneli134235 (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pmertsi:

Niin mikä tämän Androidin tekee? NSN vai MS?

Tuskin kumpikaan, sillä NSN (Nokia) ei saa tehdä koska sopimus Microsoftin kanssa ja Microsoftille siirtyvä puhelinliiketoiminta tuskin alkaa sahaamaan Windows Phonen jalkaa julkaisemalla Android-puhelinta. Microsoft tosin alkanee itsekin huomata WP:n epäonnistuneen (markkinaosuus Q4 2013 2,5%) eli on luultavasti Nadellasta kiinni mitä MSFT tekee puhelimien suhteen. MSFT on kuitenkin lopulta softa- ja palveluyhtiö eikä ole juuri kuluttajatuotteilla menestynyt. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pälättäjä (vahvistamaton)

3

Tuo puhelin on hyvä vasta sitte jos se kestää Sonya ja LG:tä paremmin. Molemmissa on muistaakseni Android, mutta mitenköhän ne sen tuohon puhelimeen sai...

Vastaa
Calileon
Calileon

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taneli134235:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pmertsi:

Niin mikä tämän Androidin tekee? NSN vai MS?

Tuskin kumpikaan, sillä NSN (Nokia) ei saa tehdä koska sopimus Microsoftin kanssa ja Microsoftille siirtyvä puhelinliiketoiminta tuskin alkaa sahaamaan Windows Phonen jalkaa julkaisemalla Android-puhelinta. Microsoft tosin alkanee itsekin huomata WP:n epäonnistuneen (markkinaosuus Q4 2013 2,5%) eli on luultavasti Nadellasta kiinni mitä MSFT tekee puhelimien suhteen. MSFT on kuitenkin lopulta softa- ja palveluyhtiö eikä ole juuri kuluttajatuotteilla menestynyt. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Eikös WP:n markkinaosuus Q4 2013 ollut 4 prosentin luokkaa ja kasvua edelliseen vuoteen nähden 104 prosenttia? Kasvu on nopeaa mutta muilla vaan on niin pitkä etumatka ettei prosentit kovin nopeasti kasva. Eli jos vain MS:llä uskoa ja kassavarantoa riittää niin varmasti satsaavat mobiiliin koska siellä se tulevaisuus on. Pahin kompastuskivi MS:lle on hitaus. WP:n pitäisi olla tässä vaiheessa jo PALJON valmiimpi käyttöjärjestelmä kuin mitä se nyt on...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.