Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lenovo julkaisi kolme edullista älypuhelinta

1
Matti Vähäkainu

Lenovo julkaisi kolme edullista älypuhelinta
Motorolan ostanut kiinalaisvalmistaja Lenovo on esitellyt omia tuotoksiaan MWC-messuilla. Esille tuotiin kolme hieman edullisempaa älypuhelinta, jotka vahvistavat yhtiön S-sarjaa.

Mallit ovat S660, S850 (kuvassa) ja S860. Mitä suurempi luku, sitä parempi laitteisto ja kalliimpi hinta. Arvokkain laitteista 349 dollarin suositushinnalla sisältää 5,3" 720p-resoluution IPS-kosketusnäytön, 8 megapikselin kameran, 2 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Sisuksista löytyy peräti 4000 milliampeeritunnin akku. Varsin vakuuttava paketti hintaansa nähden.

Viiden tuuman näytöllä varustettu S850 on puolestaan paketoitu lasikuoreen. Vaikka RAM-muistia ja hintaa on vähemmän kuin isoveljessä, niin tähän malliin on istutettu tarkempi 13 megapikselin kamerakenno. Suositushintaa sillä on 269 dollaria.

Kolmantena mallina S660:ssä on kahden edellämainitun huonot puolet ja edullisin hinta. 4,7 tuuman qHD-näytöllä varustetussa S660:ssa on gigatavu RAM-muistia ja 8 megapikselin kamera. Kaikissa kolmessa mallissa on MediaTekin neliytiminen järjestelmäpiiri.

Lenovo S860Lenovo S660


Päivitys: Korjattu S860-mallin näytön koko.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja