Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony esitteli lippulaivapuhelimen ja -tabletin: Tässä ovat Z2 ja Z2 Tablet

Matti Vähäkainu

Sony esitteli lippulaivapuhelimen ja -tabletin: Tässä ovat Z2 ja Z2 Tablet
Sony on esitellyt tänään Mobile World Congress -messujen ensimmäisenä päivänä uusia laitteita. Erityistä mielenkiintoa keräävät tietysti uusi lippulaivapuhelin ja -tabletti.

Sony Xperia Z2 on jo aiemmin vuotanut, mutta vihdoin saimme vahvistettua tiedot. Kyseessä on 5,2 tuuman Full HD -näytöllä varustetusta Android-laitteesta, josta löytyy Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 3,200 mAh akku ja 20,7 megapikselin kamera. Kamera pystyy 4K-videokuvaukseen ja laite on edeltäjänsä tavoin vedenkestävä. Xperia Z2 on 158 grammaa painava ja 8,2 milliä paksu.
Nähtäväksi jää kuinka se pystyy kilpailemaan spekseissä Galaxy S5:ttä vastaan.

Uusi tablettimalli jatkaa Sonylta tuttua nimeämistä ja lainaa lippulaivapuhelimen nimeä. Xperia Z2 Tablet on varustettu samalla järjestelmäpiirillä ja muistilla, mutta näyttö on tietysti 10,1-tuumainen. Tabletti painaa 439 grammaa ja on 6,4 milliä paksu. Molemmat laitteet saapuvat Android 4.4 KitKatilla varustettuna.

Sony ei ole kertonut laitteiden hintatietoja, mutta niiden odotetaan saapuvan markkinoille ensi kuun aikana.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja