Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagramin uusi Android-päivitys nopeuttaa sovellusta ja parantaa sen suorituskykyä

Juha Tuppi

Instagramin uusi Android-päivitys nopeuttaa sovellusta ja parantaa sen suorituskykyä
Instagram julkaisee sovelluksestaan uuden maailmanmarkkinoita varten viilatun version Android-alustalle.

Suosittu kuvanjakopalvelu Instagram ilmoitti tänään blogissaan uudesta päivityksestä Android-alustalle. Uusi 5.1 -versio ei tarjoa uusia ominaisuuksia, vaan puolittaa sovelluksen koon ja nopeuttaa sekä sujuvoittaa sen toimintaa. Sovelluksen ulkoasua on myös yksinkertaistettu sen käyttämisen helpottamiseksi.
Asiasta myös raportoineen The Vergen mukaan päivityksen tarkoituksena on muokata sovellusta sopimaan paremmin eri markkina-alueilla myynnissä oleviin Android-puhelimiin. Uudistukset pohjautuvat tilastotietoihin, joiden mukaan yli 60% Instagramin käyttäjistä ovat muualla kuin Yhdysvalloissa ja sovelluksen Android-versio on käytössä noin puolella kaikista käyttäjistä. Instagramin tekninen johtaja Philip McAllister toteaakin, että sovellus näyttää nyt häikäisevän hyvältä myös pieniresoluutioisilla laitteilla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja