Huawei tuo markkinoille puhelimen, jossa on sekä Android että Windows Phone

6
Matti Robinson

Huawei tuo markkinoille puhelimen, jossa on sekä Android että Windows Phone
Huawei on kertonut TrusterReviews-sivustolle tulevaisuuden näkymistä. Yhtiölle on tärkeää pysyä mukana Windows Phonen ja Microsoftin matkassa, mutta ei kenties perinteisen WP-puhelimen tavoin, kuten aiemmin W1-puhelimella. Tulevaisuudessa Huawein on tarkoitus tuoda markkinoille Windows Phonella ja Androidilla varustettu dual boot -puhelin.

Yhtiö uskoo Microsoftin mobiilialustaan, mutta haluaa sen samaan laitteeseen Androidin kanssa. Android on selvä ykkönen Huaweille, mutta se noudattaa edelleen monen mobiilialustan strategiaa. TrustedReviewsille puhunut Huawein Shao Yang uskoo, että jos laitteesta löytyy myös Android, niin kuluttajat uskaltavat tehdä loikan Windows Phoneen helpommin.

Huawein on tarkoitus tuoda laite markkinoille vuoden toisella neljänneksellä, jonka alussa julkaistaan sopivasti Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmäversio. Sen myötä Androidin ja Windows Phonen yhteensopivuus kasvanee.Vastaavaa konseptia on hyödyntämässä myös intialainen Karbonn, jonka on määrä esitellä kahdella käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin seuraavan puolen vuoden aikana. Eldar Murtazin puolestaan kertoi lokakuussa Microsoftin ehdottaneen dual boot -puhelimien julkaisua Samsungille ja Huaweille.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
685 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Samsung Galaxy S10 Lite – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy S10 Lite
592 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 957 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 528 €

Kommentit (6)

Boss93
Boss93

1

"Huawein on tarkoitus tuoda laite markkinoille vuoden toisella neljänneksellä" Ja google venyttää tätä niin, että laite julkaistaankin vasta ensi vuonna niin, että siinä käytettävä teknologia ei enään kiinnosta ketään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
seepo (vahvistamaton)

2

Huaweit/kiinan/korean/whatever bulkkilaitteet nyt ei kiinnosta muutenkaan oli niissä sisässä mitä tahansa.

Vastaa
_-Jaska-_
_-Jaska-_

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti seepo:

Huaweit/kiinan/korean/whatever bulkkilaitteet nyt ei kiinnosta muutenkaan oli niissä sisässä mitä tahansa.


Et voi siis ostaa lähes mitään puhelinta, koska kaikki niistä on rakennettu Aasiassa aasialaisista osista aasialaisen firman toimesta? Mitä järkeä on tulla kommentoimaan ja lukemaan uutinen jos se ei kiinnosta?

Vastaa
arivesa
arivesa

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti _-Jaska-_:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti seepo:

Huaweit/kiinan/korean/whatever bulkkilaitteet nyt ei kiinnosta muutenkaan oli niissä sisässä mitä tahansa.


Et voi siis ostaa lähes mitään puhelinta, koska kaikki niistä on rakennettu Aasiassa aasialaisista osista aasialaisen firman toimesta? Mitä järkeä on tulla kommentoimaan ja lukemaan uutinen jos se ei kiinnosta?

Asiaa.Vaikuttaa hemmolta,joka ei tiedä.Mitäs tosta,ostakoon Intialaisia Lumioita kotimaisina.Ei tuo täysipäistä häiritse.

Vastaa
pentsu
pentsu

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arivesa:Asiaa.Vaikuttaa hemmolta,joka ei tiedä.Mitäs tosta,ostakoon Intialaisia Lumioita kotimaisina.Ei tuo täysipäistä häiritse.

Ja Intia ei ole Aasiassa? Älykästä. Niin älykästä...

Vastaa
Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

6

Android on käyttöjärjestelmänä ilmainen (lisenssi), mutta Windows Phone taas maksullinen.

Jos tässä puhelimessa tulee olemaan kaksi eri käyttöjärjestelmää, niin Huawein täytyy saada neuvoteltua tämä Microsoftin kanssa niin, että Windows Phonesta ei yhtiön tarvitse maksaa lisenssimaksuja Microsoftille. Tosin näinhän on jo käynyt lähiaikoina muutaman Intialaisen tulevan WP -valmistajan kanssa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.