Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung patentoi 21:9-kuvasuhteen puhelimen, mallia LG:n pitkulaisesta suklaapuhelimesta?

1
Matti Vähäkainu

Samsung patentoi 21:9-kuvasuhteen puhelimen, mallia LG:n pitkulaisesta suklaapuhelimesta?
SamMobile on bongannut hiljattain hyväksytyn patentin 21:9-kuvasuhteen matkapuhelimesta. Samsungin saama patentti kuvaa kameralla varustetun mobiililaitteen, jonka pitkulainen muoto mahdollistaa elokuvateatterista tutumman 21:9-kuvasuhteen näytön.

Ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun matkapuhelinvalmistaja kokeilee rajojaan tällaisella laitteella. Noin 4,5 vuotta sitten LG esitteli BL40-puhelimen, jossa oli superpitkä (tai -leveä) näyttö, jonka resoluutio oli 800x345. Laite tunnettiin myös nimellä New Chocolate eli uusi suklaa. Esimerkiksi tässä kerroimme laitteen videoesittelystä.

Nähtäväksi jää tuleeko Samsung oikeasti käyttämään patenttiaan. Lähinnä pitkulaiset näytöt voisivat ola hyödyllisiä puettavassa teknologiassa, kuten esimerkiksi älykellossa tai -rannekkeessa. Ehkä Samsung kehittää käden ympärille kietoutuvan puhelimen, johon patenttia tarvitaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Uutinen@
Samsung patentoi 21:9-kuvasuhteen puhelimen


Vai patentoiko sittenkään. no mitä väliä, kunhan klik, klik

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.