Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC One (M8) laitettiin todelliseen testiin: Upotus veden alle, pudotus asfaltille ja iskuja vasarasta

Matti Vähäkainu

HTC One (M8) laitettiin todelliseen testiin: Upotus veden alle, pudotus asfaltille ja iskuja vasarasta
HTC One (M8) on löytänyt tiensä jo ensimmäisten arvostelijoiden ja blogaajien käsiin, kiitos nopean julkaisuaikataulun. Aivan kaikki mediat eivät kuitenkaan pääse rikkomaan testiin tulleita puhelimia, joten on hyvä, että aina löytyy blogaajia, jotka ovat valmiita sen tekemään meidän muiden puolesta.

PhoneArena onkin listannut muutamia videoita, joissa HTC One (M8) saa vastaansa erilaisia elementtejä. Vastassa on äkkipysähdystä asfalttiin, tylpän aseen traumaa vasarasta sekä hengenpidätystä H2O:ssa.
Kukin videoista osoittaa, että vaikka korjattavuudessa HTC One (M8) on kerrassaan surkea, niin korjaamisen tarvetta siinä ei esiinny kovinkaan herkästi. Näyttö suoriutui erityisen hyvin vasaran iskuista, vaikka se asfaltille naama edellä tippuessa särkyikin.

Veden alla minuuttitolkulla oleskellessa ongelmia ei esiintynyt, mutta naarmuja takakuoreen saatiin veistettyä viidakkoveistä pienemmällä ja tylpemmälläkin esineellä. Toki harjattu metalli peittää naarmuja useaa muuta materiaalia hienostuneemmin.

Tässä katsottaviksi kolme pahoinpitelyvideota. Vakuuttaako kestävyys vai suojataanko tämäkin laite suojakuoreen?Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja