Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollan tilauskirjat pullistelevat – enempää ei pystytä tuottamaan

1
Manu Pitkänen

Jollan tilauskirjat pullistelevat – enempää ei pystytä tuottamaan
Jolla on onnistunut saamaan tilauskirjansa täyteen, kertoo Kauppalehden haastattelema Antti Saarnio. Kaikilla puhelimilla, jotka kyetään valmistamaan, on toimitusosoite valmiiksi tiedossa.

Tarkkoja toimitusmääriä ei haluta paljastaa, mutta Saarnion mukaan kevään ja kesän aikana maailmalle lähtee satoja tuhansia Jolla-puhelimia. Vuosi sitten esitetyn arvion mukaan kannattavaan liiketoimintaan päästää kun toimitusmäärät yltävät vuositasolla 300 000–400 000 kappaleeseen.

Jolla aloitti viime vuoden lopulla DNA:n kanssa puhelimen myynnin Suomessa. Samalla eurooppalaisille kuluttajille avattiin mahdollisuus tilata puhelinta verkkokaupan välityksellä. MWC-messuilla yhtiö kertoi laajentavansa verkkokaupan myyntialuetta Venäjälle, Hongkongiin ja Intiaan. Myös muiden myyntikanavien avaamisesta on käyty eri osapuolien kanssa keskustelua.

Viime viikolla Jollalle julkaistiin uusi päivitys, minkä myötä Salifishin katsotaan olevan "valmis" eli käyttöjärjestelmää ei enää tarvitse markkinoida beta-merkinnällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

FinPhenom
FinPhenom

1

Vielä kun saatais hyvillä spekseillä oleva malli myyntiin. Fhd näytöllä ja 4-ydinprossulla + hyvä kamera ja alle 500€ hintaa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.