Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhut vahvistuvat: Samsung Galaxy Note 4 saamassa kolmelle sivulle taivutetun Youm-näytön

1
Sami Koivunen

Huhut vahvistuvat: Samsung Galaxy Note 4 saamassa kolmelle sivulle taivutetun Youm-näytön
Vain muutamia päiviä sitten Samsungin varatoimitusjohtaja Yoon Han-kil vihjasi tulevan Samsung Galaxy Note 4:n sisältävän "uuden muotoseikan". Tuoreimpien huhujen mukaan kyseessä olisi taivutettu Youm-näyttö, jota Samsung demosi jo viime vuonna.

Molemmille reunoille taivuteltavasta Youm-näyttö -huhusta vastaa ZDNet Korea. Huhun mukaan Note 4 sisältäisi kolmen sivun näytön, eli näyttö olisi taivutettu molemmilta reunoilta. Kyseessä on siis erilainen ratkaisu kuin Galaxy Roundissa nähty kaareva näyttö. Näyttöä pystyisi huhun mukaan myös taivuttamaan.
Perinteisesti Samsung on esitellyt Galaxy Note -lippulaivamallin Berliinissä syyskuussa pidettävillä IFA-messuilla. Alla olevalla videolla esitellään viime vuoden CES-messuilla nähtyä Youm-näytön sisältävää prototyyppilaitetta. Uutisoimme jo viime vuonna, kuinka kyljissä olevaa näyttöpinta-alaa voidaan hyödyntää erilaisten ilmoitusten, kuten saapuneiden tekstiviestien, esittämiseen.

Note 4:ään on huhuttu kolmen sivun näyttöä aiemminkin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja