Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suositun Wordamentin tekijöiden uusi peli on saapunut - tällainen se on

Valtteri Ahonen

Suositun Wordamentin tekijöiden uusi peli on saapunut - tällainen se on
Supersuosioon nousseen Wordamentin tekijöiden uusi peli Snap Attack on saapunut Windows Phonen sovelluskauppaan. Lisäksi uutuus on saatavilla myös Windows 8.1 -laitteille.

Kyseessä on sanapeli, jonka idea muistuttaa jonkin verran Scrabblea. Wordamentin tapaan pelaajat kilpailevat kahden minuutin erissä toisiaan vastaan ja yrittävät saada laudalle koottujen valmiiden sanojen lomaan mahdollisimman monta sanaa ja sanayhdistelmää omista kirjaimistaan.

Pelimekaniikka on hieman monimutkaisempi kuin Wordamentissa ja saattaa vaatia muutaman kierroksen pelaamista, ennen kuin siitä pääsee jyvälle. Pelin kehitystiimiin kuuluva Jason Cahill kommentoi The Seattle Timesille, että vaikka peli voi olla hieman vaikeampi, niin sen potentiaalinen yleisö on kuitenkin entistä suurempi juurikin Scrabblen suosion vuoksi.

Toistaiseksi pelin kielivalikoima on suppea, eikä esimerkiksi suomi ole mukana. Englannin taitoiset voivat kuitenkin ladata pelin puhelimiinsa tämän linkin takaa.


Snap Attack on saatavilla Windows-laitteille nyt, ja Android- ja iOS-alustoille myöhemmin kesällä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja