Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: LG:n tuleva G3-älypuhelin sisältää huiman 5,5 tuuman näytön

Sami Koivunen

Video: LG:n tuleva G3-älypuhelin sisältää huiman 5,5 tuuman näytön
LG:n YouTubeen laittama video varmistaa tulevan G3-lippulaivamallin sisältävän peräti 5,5 tuuman näytön. Video ei paljasta näytön resoluutiota, mutta huhujen mukaan puhelin sisältään ensimmäisen suuren yhtiön julkaiseman QHD-resoluution (2560x1440) kosketusnäytön puhelimessa.

Kuten monissa muissakin suurissa puhelinjulkaisuissa, on myös LG G3:n ominaisuudet pitkälti vuodettu jo ennen varsinaista julkaisua. Suuren ja tarkan näytön lisäksi G3:een on huhuiltu Qualcommin Snapdragon 805 -järjestelmäpiiriä, kolmea gigatavua RAM-muistia, 3000 milliampeeritunnin akkua sekä 13 megapikselin vakautettua kameraa. Laitteen pressikuvia esittelimme jo aiemmin tässä kuussa.

Myös puhelimen ikkunakuoret on vuodettu etukäteen. Ikkunakuori mahdollistaa puhelimen toimintojen, kuten kuvien oton, musiikkitoiston, puhelintoimintojen hallinnan avaamatta puhelinta. Toimintoja esitellään alla näkyvällä videolla.G3-lippulaiva esitellään tiistaina Lontoossa kello 18 Suomen aikaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.