Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft kehittää älykelloa – toimii Androidin, iOS:n ja Windows Phonen kanssa

1
Manu Pitkänen

Microsoft kehittää älykelloa – toimii Androidin, iOS:n ja Windows Phonen kanssa
Talousjulkaisu Forbesin tietojen mukaan Microsoft kehittäisi parhaillaan älykelloa, joka olisi yhteensopiva kaikkien suurimpien mobiilialustojen kanssa. Windows Phonen surkean vastaanoton vuoksi ohjelmistojätin on ollut pakko mahdollistaa kellon käyttöä iOS- ja Android-laitteidenkin kanssa.

Viime vuonna huhut kertoivat, että Microsoft kehittäisi laboratorioissaan 1,5-tuumaisella näytöllä varustettua älykelloa sekä Google Glassia muistuttavia älylaseja. Päälle puettavien laitteiden kehitystä johtajaa Kinect-ohjaimen isänä tunnettu Alex Kipman.

Forbesilla ei ole hajua koska Microsoftin älykello tulee markkinoille, mutta tämän vuoden kesä on mahdollinen julkistusajankohta. Kello kykynee mittaamaan sykettä jatkuvasti, eli toimintoa ei tarvitse kytkeä päälle erikseen. Kolikon kääntöpuoli on se, että Gear Fitiä muistuttava laitteen akusta riittää virtaan vain kahdeksi vuorokaudeksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

JoniS
JoniS

1

Vihdoinkin joku tajunnut että sen on hyvä toimia näiden kaikkien isojen alustojen kanssa. Ensimmäinen askel menestykseen jos nämä joskus lyö läpi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.