Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagramille julkaistiin iso päivitys: Uusia mahdollisuuksia kuvanmuokkaukseen

Manu Pitkänen

Instagramille julkaistiin iso päivitys: Uusia mahdollisuuksia kuvanmuokkaukseen
Valokuvasovellus Instagram on saanut tänään ison päivityksen, joka tuo mukanaan kaikkiaan kymmenen uutta työkalua, joilla voidaan muokata älypuhelimella otettuja kuvia tyylikkäämmiksi. Sovelluksen keskiössä on edelleenkin valmiit filtterit, mutta uusien työkalujen avulla Instagramin avulla kuvien lopulliseenulkonäköön pystyy vaikuttamaan aiempaa paremmin.

Päivityksen mukana tulevat säädöt ovat melko tavanomaisia ja yleisimmin käytettyjä. Instagramin uudet työkalut ovat kuvien rajaus ja suoristus, kirkkaus, kontrasti, varjostus, korostus, terävöitys, saturaatio, lämpö, vinjetointi ja suodattimen vahvuus. Viimeksi mainitun säädön avulla voidaan määrittää kuinka voimakas valittu filtteri/suodatin on.

Instagram-päivitys tulee saataville iOS:lle ja Androidille. Facebookin omistamalla Instagramilla on 200 miljoonaa aktiivista käyttäjää.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja