Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovion vuoropohjainen roolipeli Angry Birds Epic saapuu Androidille ja iOS:ille

Juha Tuppi

Rovion vuoropohjainen roolipeli Angry Birds Epic saapuu Androidille ja iOS:ille
Angry Birds Epic näki päivänvalon pari kuukautta sitten rajoitettuna julkaisuna Australiassa ja Kanadassa, mutta nyt keskiaikaiset siivekkäät ovat saapumassa myös muihin maihin.

PocketGamer raportoi tänään Rovion Angry Birds Epic -pelin maailmanlaajuisesta julkaisusta Android- ja iOS-alustoille, jonka on tarkoitus tapahtua vielä tämän viikon torstaina, 12. kesäkuuta. Kyseessä on vuoropohjainen roolipeli, joka siis poikkeaa alkuperäisen Angry Birds -pelin mekaniikasta.

Angry Birds Epicin esittelyvideolla nähdään tutut kiukkuiset linnut ja vihreät possut fantasia-aiheisessa keskiaikaan sijoittuvassa maailmassa, jossa loitsut rätisevät ja miekat heiluvat. Jokaisella linnulla on omat kykynsä, joita pelaajan tulee hyödyntää voittaakseen kahnaukset töpselikärsien kanssa. Rovio lupaa pelin sisältävän myös mahdollisuuden aseiden valmistukseen ja varusteiden paranteluun sekä runsaasti hassuja hattuja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.