Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft harkitsee Windows Phone 8.1:n kärkiominaisuuden tuomista iOS:lle ja Androidille

2
Manu Pitkänen

Microsoft harkitsee Windows Phone 8.1:n kärkiominaisuuden tuomista iOS:lle ja Androidille
Microsoftilla työskentelevä Marcus Ash paljasti SMX Advanced -konferenssin yhteydessä, että ohjelmistojätti pohtii parhaillaan Windows Phone 8.1:n yhteydessä esitellyn Cortana-puheavustajan tuomista iOS- ja Android-alustoille.

Cortana toimii tällä hetkellä vain jos Windows-puhelin on määritetty Yhdysvaltojen asetuksilla. Alustan saatavuusaluetta on kuitenkin tarkoitus laajentaa tämän vuoden aikana Kanadaan, Isoon-Britanniaan ja Kiinaan. Geografisen saatavuuden lisäksi Microsoft pohtii Cortanan alustatuen parantamista, mikä voi tarkoittaa Cortanan porttaamista Androidille ja iOS:lle. Mitään lopullisia päätöksiä ei ole kuitenkaan vielä tehty, mutta asiaa harkitaan tosissaan.

Puheavustaja saatetaan tuoda myös työpöytä-Windowsille sekä autoihin.

Cortanan Android- ja iOS-versioiden esteenä on lähinnä tekniset syyt. Microsoft ei pysty integroimaan Cortanaa kilpaileviin käyttöjärjestelmiin yhtä tiiviisti kuin Windowsiin, minkä lisäksi ei ole selvää haluaisivatko iOS-käyttäjät puhelimeensa edes vaihtoehtoista avustajaa. Poliittista syytä pitää Cortana Windowsin yksinoikeutena ei ole.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja