Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esittelee taas uuden älykellon – tällä kertaa Android Wearilla

1
Manu Pitkänen

Samsung esittelee taas uuden älykellon – tällä kertaa Android Wearilla
Motorola on jo demonnut Android Weariin perustuvaa Moto 360 -älykelloa. Samoin on tehnyt LG G Watchin kanssa. Android-älypuhelimien ja -tablettien kuninkuutta hallussa pitävä Samsung on taas ollut hyvin hiljaa.

Syy matalan profiilin pitämiselle on saattanut olla keväällä esitellyt uudet Tizen-pohjaiset rannelaitteet Gear 2 ja Gear Fit. Vaikka Samsung päivittikin alkuperäisen Gearin käyttöjärjestelmän Androidista Tizeniin, ei yhtiö ole hylkäämässä alustaa puettavissa laitteissa. CNETin tietojen mukaan korealainen konglomeraatti olisi valmis esittelemään Android Wear -kellonsa maailmalle ensi viikolla Google I/O -kehittäjätapahtuman yhteydessä.


Ensi viikolla Google saattaa esitellä terveysalusta Fitin, jonka on tarkoitus kilpailla Samsungin SAMIn ja Applen Healthin kanssa.

Google on julkaissut sovelluskehittäjille tarkoitetun videon, jossa neuvotaan mitä tulisi ottaa huomioon Android Wear -yhteensopivien ohjelmien kehityksessä. Ydinajatus jonka hakukonejätti haluaa välittää kehittäjille on, että kelloa ei pidä ajatella pieninäyttöisenä puhelimena, vaan omana laitekategoriana, jolla on omat erityispiirteensä (niin teknisesti kuin käyttötottumuksenkin puolesta).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

EmDzei
EmDzei

1

Kommenttina vain kerrottakoon ettei Samsung Gear Fit käytä Tizeniä, vaan muokattua "real-time operating systemsiä" eli RTOSia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja