Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta tulossa älykkään kodin mahdollistavia laitteita

2
Manu Pitkänen

Applelta tulossa älykkään kodin mahdollistavia laitteita
Applelta odotetaan jo kovasti iWatch-älykelloa, mutta yhtiöllä on parhaillaan käynnissä muitakin kehitysprojekteja, joiden avulla sen tuotevalikoima laajenisi uusiin laitekategorioihin. Sekä The Information että 9to5mac ovat kuulleet omilta lähteiltään, että Apple rakentaa parhaillaan älykkään kodin mahdollistavia laitteita.

9to5macin Mark Gurmanin mukaan WWDC:ssä esitelty HomeKit-ohjelmointirajapinta on luotu Applen omia laitteita silmälläpitäen. Se avattiin kaikille kehittäjille jo nyt ilmeisesti siitä syystä, että Applen omilla älykotilaitteilla olisi ympärillään mahdollisimman kattava laite-ekosysteemi, kun ne jonakin päivänä julkaistaan.

Gurmanin lähteiden mukaan Apple haluaa tehdä älykotilaitteiden käyttömahdollisuuksista mahdollisimman laajat. Kuvauksen perusteella Apple haluaisi ottaa hallintaansa älykotien käyttökokemuksen ytimen ja jättää yksityiskohtaisemmat ratkaisut, kuten palovaroittimet ja termostaatit muiden yhtiöiden harteille.Tuotejulkistuksia tältä alalta tuskin kuullaan vielä vuoteen tai pariin, mutta älykotilaitteiden kehityshanke on kuulemma jo nytkähtänyt eteenpäin alkuvaiheen selvityksistä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

keijo123
keijo123

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Saa noissa laitteissa olla se tietoturva kunnosa jos ja kun niitä pystytään etäohjaamaan.

Onko applella ollut useinkin ongelmia tietoturvan kanssa? Toki joitain aukkoja löytyy aina.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.