Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli neljä uutta edullista Galaxy-tulokasta

7
Matti Vähäkainu

Samsung esitteli neljä uutta edullista Galaxy-tulokasta
Samsung on esitellyt tänään neljä uutta Galaxy-puhelinmallia. Ne asettuvat kaikki selvästi huippumallien, kuten Galaxy S5:n ja Note 3:n, alapuolelle sekä tekniikan että hinnan osalta.

Uutuuspuhelimet ovat nimeltään Galaxy Core II, Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 ja Galaxy Star 2. Kaikkia niitä siis yhdistää edullinen hinta sekä yksinkertaistettu TouchWiz Essencellä viimeistelty Android 4.4 -käyttöjärjestelmä.

Mainituista ensimmäinen on neliytimisellä 1,2 gigahertsin suorittimella, 2000 milliampeeritunnin akulla, 5 megapikselin kameralla ja VGA-etukameralla sekä 4,5 tuuman WVGA-kosketusnäytöllä varustettu puhelin.

Mainitussa järjestyksessä hinta pienenee ja tekniikka heikkenee, kunnes edullisimmasta eli Galaxy Star 2:sta löytyy gigahertsin yksiytiminen suoritin, 2 megapikselin kamera, 1300 mAh akku sekä 3,5 tuuman HVGA-kosketusnäyttö. Galaxy Ace 4:ää lukuunottamatta puhelimet tukevat kaksois-SIM-ominaisuutta, mutta Ace 4 tukee ainoana LTE-yhteyksiä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

rockknee
rockknee

2

"Uutuuspuhelimet ovat nimeltään Galaxy Core II, Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 ja Galaxy Star 2"

Täytyy kyllä sanoa että kun tuota oikeen rupee miettimään ja vilkaisee tota kuvaa missä nuo mallit ja mallien nimet on näkyvillä niin väkisinkin tulee kovaääninen naurunpyrskähdys. Nyt voidaan virallisesti kai todeta että Samsungilla on lähteny homma lapasesta ja alkaa näyttää Nokian menolta pahimpina Symbianuskontoaikoina. Perkeleesti malleja muttei mitään päämäärää tai järkeä. Toki helppo se on vielä rahastaa mutta miten kävi Nokiankin..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
alamäki alkoi jo? (vahvistamaton)

3

Onko tässä niin kutsuttua Samsungin innovaatiota? Pusketaan viikoittain samanlaisia puhelinmalleja, joilla on vain hiuksenhienoja eroavaisuuksia. Hieno homma! *tapu tapu*

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rockknee:

Perkeleesti malleja muttei mitään päämäärää tai järkeä. Toki helppo se on vielä rahastaa mutta miten kävi Nokiankin..

Nuo ainakin keskenään erilaisia, luulis siis löytyvän kaikille kohteensa.

Vastaa
himpo
himpo

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rockknee:

Perkeleesti malleja muttei mitään päämäärää tai järkeä. Toki helppo se on vielä rahastaa mutta miten kävi Nokiankin..

Nuo ainakin keskenään erilaisia, luulis siis löytyvän kaikille kohteensa.

Olet oikeassa, kaikilla noilla on eri nimi ja eri hinta, ja 99% käyttäjistä ei tule niiden speksejä koskaan näkemään, joten valitsevat nimen ja hinnan perusteella, kaikkihan ovat saman näköisiä niin sillä ei voi perustella valintaa.

Ymmärtääkseni ihmiset ostavat iPhone 4S puhelinta koska sen on valmistanut Apple ja se on halvempi kuin 5S, joten Samsung fanin taivas on täynnä tähtiä mistä valita ja kaverit kun kysyy että mikä malli niin eihän siä nyt tarvitse tietää, eikä moni tiedäkkään, kunhan on Samsung!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti himpo:


Olet oikeassa, kaikilla noilla on eri nimi ja eri hinta, ja 99% käyttäjistä ei tule niiden speksejä koskaan näkemään, joten valitsevat nimen ja hinnan perusteella,

Varmaan harvemmin ovat rinnan valittavissa.
Eli siitä 99% joka ei tule koskaan speksejä näkemään, niin valinta perustuu siihen mitä heille tarjotaan ja mihin hintaan.
2G operaattori ei tarjoa hinnaston alapäässä 3G tai LTE luuria.
Eri nimiä operaattorit haluaa jotta eri malli kun kilpailijalla.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti himpo:


Ymmärtääkseni ihmiset ostavat iPhone 4S puhelinta koska sen on valmistanut Apple ja se on halvempi kuin 5S,


No 4S ja nuo ei taida olla kilpailijoita. Jos joku haluaa myydän munaisen ja ostaa Applen, niin sitten ostaa joka tapauksessa Applen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja