Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uuden sukupolven Lumiat nyt kaupoissa: Lumia 930:n ja Lumia 635:n myynti alkoi Suomessa

1
Manu Pitkänen

Uuden sukupolven Lumiat nyt kaupoissa: Lumia 930:n ja Lumia 635:n myynti alkoi Suomessa
Ensimmäinen Windows Phone 8.1 -pohjainen puhelin tuli myyntiin Suomessa toukokuussa. Nyt 3G-verkossa toimivan Lumia 630:n rinnalle kauppojen hyllyille on ilmestynyt sen 4G-verkkoa tukeva sisarmalli Lumia 635 sekä high-end-asiakkaille suunnattu Lumia 930.

Kuten totesimme jo Lumia 635:n ennakkomyyntiä koskevassa uutisessa, ovat Lumia 635 ja Lumia 630 perustekniikaltaan samoja puhelimia. Isoimpana erona on se, että Lumia 635 tukee nopeampia 4G-verkkoja, kun taas Lumia 630 on täysiverinen 3G-puhelin. Puhelimissa on 4,5-tuumainen näyttö (854x480 pikseliä), 1,2 GHz:n Snapdragon-suoritin ja 512 megatavua keskusmuistia. Lumia 635:tä saa kaupoista noin 170 eurolla.


Lumia 930 on teknisesti jo paljon edistyneempi puhelin. Siitä löytyy viiden tuuman Full HD -näyttö (AMOLED), 20 megapikselin Pureview-kamera sekä 2,2 gigahertsin kellotaajuudella tikittävä Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri. Puhelinta myydään Suomessa noin 550 eurolla.

Sekä Lumia 635 että Lumia 930 ovat saatavilla mustana, valkoisena, oranssina ja vihreänä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja