Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Petri Nygård vastaan Lumia 930: Näin tuore nokialainen pärjää keikkaolosuhteissa

3
Manu Pitkänen

Petri Nygård vastaan Lumia 930: Näin tuore nokialainen pärjää keikkaolosuhteissa
Tällä viikolla (10. heinäkuuta) myyntiin tullut Nokia Lumia 930 -lippulaivapuhelin jatkaa samaa kameraan ja kuvaamiseen voimakkaasti panostavaa linjaa, mihin Nokian asiakkaat ovat jo aiempina vuosina tottuneetkin.

Lumia 930:n keskeisiin kameraominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi optinen kuvanvakain, jonka ansiosta puhelimella käsivaralta kuvatut videot eivät tärise kuin horkkatautinen. Toinen Lumia 930:n videokuvausominaisuuksia parantava teknologia on Rich Recording, jonka ansiosta puhelimella saadaan taltioitua niin voimakkaat kuin hiljaisetkin äänet (33–140 desibeliä).

Ääntä Lumia 930 taltioi neljällä HAAC-mikrofonilla, jotka on sijoitettu puhelimen etu- ja takapuolelle. Videokuvausasetuksista voi aktivoida suunnatun stereoäänen, jolloin puhelin käyttää äänitykseen kamerapuolen mikrofoneja, eli kuvauskohteen suunnasta tuleva ääni kuuluu selkeämmin. Asetuksista löytyy myös optio tilaäänelle (Dolby Digital Plus 5.1) sekä bassosuodatus (oletus: 100 Hz, vaihtoehdot: pois päältä ja 200 Hz).Alla on näytevideo, joka ilmentää Lumia 930:n videokuvausominaisuuksia keikkaolosuhteissa. Suunnattu stereoäänitys tulee hyvin ilmi kohdan 2:30 jälkeen.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

1

Olisi mielenkiintoista nähdä sama pätkä kuvattuna esim iPhonella. Laatu on aika melkoista ja kun ottaa huomioon, että youtube pakkaa vielä videota.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
fdfasfassad (vahvistamaton)

2

Loppuu näiden juttujen lukeminen jos sisältö ja lavaesiintyminen on jatkossaki samanlaista kuraa. Toivottavasti jäbät älys painua takas sinne msitä tulivatki.

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

3

Ei pysty katsomaan tuota videota edes äänet kiinni, myötähäpeä on suuri. Harmi, kiinnostaisi kovasti tietää mihin tuon luurin kamera pystyy.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.