Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagram lähti Taptalk- ja Snapchat-jahtiin uudella sovelluksella

Manu Pitkänen

Instagram lähti Taptalk- ja Snapchat-jahtiin uudella sovelluksella
Koska Facebookilla ei ole vielä hallussa tarpeeksi paljon mobiilisovelluksia, on yhteisöpalvelu päättänyt julkaissut jälleen yhden uuden viestipalvelun: Boltin. Kyseessä on itse asiassa Instagramin kautta kehitetty sovellus, jolla yritetään kampittaa Snapchatia ja Taptalkia.

Boltin avulla voi lähettää nopeasti kavereille kuva- ja videotervehdyksiä, jotka häviävät niiden avaamisen jälkeen. Kuvan saa lähetettyä napauttamalla ruudulla näkyvän ystävän (vastaanottajan) kuvaa ja videon painamalla yhteystietokuvaa pitkään.

Palvelu on saatavilla tällä hetkellä vain Uudessa-Sellannissa, Singaporessa ja Etelä-Afrikassa, joten Instagram vaikuttaisi vasta kokeilevan Boltin toimivuutta. Uuden Androidilla ja iPhonella toimivan kuvanjakopalvelun saatavuusaluetta on kuitenkin laajentaa.

Facebook on aiemmin kilpaillut Snapchatin kanssa Poken ja Slingshotin turvin. Facebookin on sanottu yrittäneen ostaa Snapchatin kolmella miljardilla dollarilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja