Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esitteli kaksi edullista älyluuria

Matti Vähäkainu

LG esitteli kaksi edullista älyluuria
LG on julkistanut IFA-messujen alla kaksi edullista L-malliston edustajaa. Messuilla esiteltävä kaksikko on saapuu markkinoille Android 4.4.2 KitKatilla varustettuna.

Kaksikon ominaisuuksissa ei ole mitään erityistä hurrattavaa. Paremmin varusteltu LG L Bello (vasemmalla) sisältää 1,3 gigahertsin neliytimisen suorittimen, 5 tuuman 854x480-resoluution IPS-kosketusnäytön, 8 megapikselin kameran ja gigatavun RAM-muistia. Tallennustila on laajennettavissa microSD-muistikortilla ja 3G-yhteydet vauhdittuvat 21Mbps HSPA+ -tekniikalla. Mallia tulee saataville mustana, valkoisena ja kultaisena.

LG L Fino (oikealla) on kaksikosta pienempi 4,5 tuuman WVGA-näytöllä (800x480). Tekniikassa ei ole hirveitä eroja, sillä kamera, RAM-muisti sekä 3G-yhteydet ovat sisarmallin kanssa samanlaiset. Tallennustilaa on 4 gigaa isoveljen 8 gigaan nähden ja suoritin on kellotettu hieman alemmalle taajuudelle, mutta pääosin kyseessä on vain pienempikokoinen vaihtoehto. Värivaihtoehtoja ovat sisarmallin värivaihtoehtojen lisäksi punainen tai vihreä riippuen myyntimaasta.


Puhelimet muistuttavat ulkonäöltään hieman LG:n Googlelle Nexus 5 -puhelinta. LG ei paljastanut vielä hintatietoja, mutta laitteet alkavat saapua kauppoihin jo tämän kuukauden puolella.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja