Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple mahdollistaa sovellusten massaostot suomalaisyrityksille

Manu Pitkänen

Apple mahdollistaa sovellusten massaostot suomalaisyrityksille
Apple on laajentanut määrälisenssiohjelmansa (Volume Purchase Program) saatavuusaluetta 16 uuteen maahan, minkä myötä myös suomalaiset yrityskäyttäjät voivat ostaa sovelluksia (OS X ja iOS) sekä iBook-kirjoja suurina määrinä työntekijöilleen.

Massaostojen lisäksi VPP Storen kautta yritykset ja muut organisaatiot voivat hankkia kaupan kautta räätälöityjä sovelluksia kolmannen osapuolen kehittäjiltä. VPP Storen laajentuminen on merkki Applen kasvaneesta kiinnostuneisuudesta yrityskäyttäjiä kohtaan. Kesällä Apple kertoi yhteistyöstään IBM:n kanssa, minkä myötä IBM alkaa kehittää yrityksille niiden tarvitsemia iOS-sovelluksia sekä alkaa myydä iPhoneja ja iPadejä yrityksille.

Applen määrälisenssiohjelman piiriin kuuluu nyt yhteensä 26 valtiota. Suurin osa maista on Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta, mutta joukkoon mahtuu pari aasialainenkin maa.Kehittäjille suunnattu tietosivu määrälisenssiohjelmasta löytyy täältä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.