Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagram esitteli Hyperlapsen – Onko nopeutettu video seuraava iso juttu?

3
Manu Pitkänen

Instagram esitteli Hyperlapsen – Onko nopeutettu video seuraava iso juttu?
Vintage-suodattamillaan kuvapalveluiden ykköseksi nousseella Instagramilla on mietitty kuumeisesti miten vastaavankaltainen rakettimainen nousu pystyttäisiin tekemään mobiililaitteilla kuvatuilla videoilla. Instagram näyttäisi uskovan nopeutettujen videoiden olevan se juttu mitä ihmiset haluavat.

Nopeutettujen videoiden jakamiseen Instagram on kehittänyt uuden Hyperlapse-sovelluksen. Kiinnostava yksityiskohta Hyperlapsessa on se, että Microsoft Research esitteli vastaavankaltaiset videot mahdollistavan alogritmin pari viikkoa sitten – sekin oli nimetty Hyperlapseksi.
Hyperlapse-videoiden kuva päivittyy normaalia tiuhempaan, minkä takia lyhyisiin videopätkiin saadaan mahdutettua tavallista enemmän toimintaa. Videot stabilisoidaan, jottei kuva pääse villiintymään turhan paljoa nopeutuksen takia.

Sovellukseen ei sisälly vintage-suodattimia tai muitakaan krumeluureja, vaan ainoa käyttäjälle tarjottu muuttuja on nopeutus (x1–x12). Videot on mahdollista jakaa joko Facebookissa tai Instagramissa.

Alla olevat videot kuvastanevat selvemmin minkälaisia videoita Hyperlapsella on mahdollista kuvata.

Hyperlapse on saatavilla toistaiseksi vain iOS-laitteille.

Kommentit (3)

Jakele
Jakele

2

Juu, ehken nyt ei ihan uusi tai suuri juttu, juu. Mutt hauska lisä ja muistutus videokuvaajille, ainakin untuvikoille, ei alan alan harrastajille...
Ihan siinä missä hidastusvideotkin, molemmilla sopivasti käytettynä saa pikku piristyksiä omiinkin esityksiin.
Ei kaikki mummot oo niitä kyllästymiseen asti ainakaan nähneet :)

Vastaa
Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

3

Kokeilin iPadilla ja yllättävän hyvin toimii tuo videon vakautus vaikka oikein tahallani heilutin laitetta kuvatessani, ja muutenkin kun iPadin kamerassa ei ole iPhonen tavoin tietoakaan optisesta kuvanvakaajasta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja