Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei esitteli Ascend Mate 7:n: Kuuden tuuman näyttö ja massiivinen akku

Sami Koivunen

Huawei esitteli Ascend Mate 7:n: Kuuden tuuman näyttö ja massiivinen akku
Huawei esitteli tänään oman vastauksensa puhlettiluokan älypuhelimiin Ascend Mate 7 -julkistuksen myötä.

Puhelimen kohokohtia ovat valtava kuuden tuuman Full HD -näyttö, josta irtoaa 368 pikseliä tuumaa kohti. Järjestelmäpiirinä on Hisilicon Kirin 925, joka sisältää neljä 1.8GHz:n ydintä, neljä 1.3GHz:n ydintä ja yhden 230 megahertsin ytimen. Kahdeksan perinteisen ytimen lisäksi puhelimesta löytyy siis erillinen Tensilica HiFi3 Auto DSP -ydin, joka vastaa laitteen audioprosessoinnista. Käyttöjärjestelmä on Android 4.4 KitKat Huawein omalla Emotion UI 3.0 -käyttöliittymällä.

Ascend Mate 7:n takaa löytyy 13 megapikselin kamera f2.0 -objektiivilla ja sormenjälkilukija. Sormenjälkilukijan kerrotaan avaavan puhelimen 80 prosenttia nopeammin ja olevan erittäin herkkä kosketukselle. Käytännössä tämä tarkoittaa, että käyttäjän ei tarvitse asettaa sormea lukijalle täydellisesti tai puhtaana, vaan laitteen luvataan tunnistavan hipaisun erittäin herkästi ja avaavan puhelimen salamannopeasti.Ascend Mate 7:n ehkä vaikuttavin osa on valtava 4100 milliampeeritunnin akku, jota tuetaan sovelluspuolella vielä "Ultra power saving" -tilalla, joka aktivoituu akun latauksen tippuessa alle 10 prosenttiin. Lisäksi puhelin on näytön koostaan huolimatta ainoastaan 7,9 millimetriä paksu ja painaa kohtuulliset 185 grammaa.

Puhelimesta on tarkoitus tuoda markkinoilla kaksi varianttia, joista ensimmäinen sisältää kaksi gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa ja toinen kolme gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Varianttien suositushinnat ovat 499 ja 599 euroa. Ascend Mate 7:n saapumisesta Suomeen ei ole tietoa yhtiön kertoessa suurpiirteisesti puhelimen tulevan myyntiin "30 maassa kolmannen neljänneksen aikana".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.