Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Moto-perhe päivittyy: Motorola esitteli uuden X:n ja G:n

Manu Pitkänen

Moto-perhe päivittyy: Motorola esitteli uuden X:n ja G:n
Motorola esitteli viime vuonna ison markkinointikampanjan turvin Moto X -lippulaivapuhelimen. Yhdysvaltojen markkinoille suunnattu puhelimen valtteja oli mahdollisuus kustomoida puhelimen ulkonäköä (Moto Maker) sekä se, että puhelin pistettiin kokoon Yhdysvalloissa. Alkuperäisestä Moto X:stä löytyi myös hands free -puheohjaus. Nyt Motorola on esitellyt seuraajan lippulaivalleen.

Uusi lippulaiva on saanut myös nimekseen Moto X. Sen teknisiin ominaisuuksiin on kiinnitetty enemmän huomiota kuin alkuperäisessä Moto X:ssä. Toisen generaation X:stä löytyy esimerkiksi 5,2 tuuman Full HD -näyttö (AMOLED), 2,5 gigahertsin taajuudella tikittävä Snapdragon 801 -suoritin, kaksi gigatavua keskusmuistia, 13 megapikselin kamera (rengassalamalla, jota ei puhelimissa kovin usein näy) ja neljä taustamelun vaimennukseen suunniteltua mikrofonia. Puhelin tulee saataville 16 ja 32 gigatavun variaatioina.

Ulkoisesti uusi Moto X muistuttaa edeltäjäänsä, mutta reunoihin on ilmestynyt iPhonesta tuttu metallinen antenniratkaisu. Moto Maker -suunnitteluohjelmalla puhelimen kuorimateriaaliksi voi nyt valita muiden vaihtoehtojen lisäksi nahan. Puheohjauksen voi lisäksi aktivoida haluamallaan ilmaisulla ja tiettyjä sovelluksia voi myös aukaista suoraan sanomalla "Play ---".Moto X tulee saataville tämän kuun aikana valikoiduilla markkina-alueilla. Yhdysvalloissa puhelimella on hintaa ilman liittymäsopimusta 499 dollaria.Samalla Motorola kertoi alempaan hintaluokkaan suunnitellusta toisen sukupolven Moto G:stä. Puhelimessa on viiden tuuman 720p-näyttö, 1,2 gigahertsin taajuudella toimiva neliydinsuoritin, kahdeksan megapikselin kamera ja eteenpäin osoittavat kaiuttimet. Hintaa sillä on ilman sopimusta 180 dollaria.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja