Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft siirtyy takaisin MSN-brändiin – tuo palvelut iPhonelle ja Androidille

1
Manu Pitkänen

Microsoft siirtyy takaisin MSN-brändiin – tuo palvelut iPhonelle ja Androidille
Microsoft on kertonut herättävänsä lähes kuolleen ja hylätyn MSN-brändin uudelleen eloon. Ohjelmistojätin tarkoituksena on hyödyntää perhoslogon avulla ihmisten aivokuoreen piirtynyttä brändiä monissa Bing-verkkopalveluissa (kuten News, Sports, Money, Travel, Food & Drink ja Health & Fitness).

Uudistuksen myötä Windows Phonelle jo tarjotut Bing-sovellukset tuodaan Android- ja iOS-käyttäjien ulottuville. Blogikirjoituksessaan Microsoft puhuu Bing-sovelluksista kollektiivisesti, eikä erittele tarkemmin mistä palveluista on tulossa sovellukset Androidille ja iOS:lle. Oletettavasti ekosysteemilaajentuminen kuitenkin koskee kaikkia palveluita.

Viime vuonna Microsoft toi iPhonelle ja Android-puhelimille Office-toimistosovellukset. Keväällä Officesta julkaistiin myös iPad-versio. Kesällä Microsoft kertoi suunnittelevansa MixRadio-musiikkipalvelun kehittämistä erillisen yrityksen alaisuudessa, minkä myötä siitä ollaan tekemässä Android- ja iOS-sovellukset. Nokia kertoi vuorostaan vähän aika sitten tuovansa Here-kartat Androidille ja iOS:lle.



Microsoft ei ole ehkä vielä hävinnyt ekosysteemien sotaa, mutta se tuntuu luovuttaneen kilpailun ekosysteemieksklusiivisilla palveluilla.

Uuden MSN-portaalin ennakkoversio löytyy osoitteesta preview.msn.com.



Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Pitkakoski
Pitkakoski

1

Posti - Itella - Posti. Osataan sitä Suomessakin. :)

Minä jo luulin tuon MSN-brändin jääneen menneille vuosikymmenille, mutta sieltä se taas kipuaa framille. Ei taida MS kuitenkaan olla ainoa iso firma, jolla on vaikeuksia päättää mikä on johtava brändi. Tosin Microsoftilla on useampi keskenään kilpaileva nimike. Mitäs näille Live-tuotteille nykyään kuuluukaan..?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.