SamMobile: Samsungin kovaan käyttöön tarkoitettu Galaxy S5 Active tulossa myös Eurooppaan

Juha Tuppi

SamMobile: Samsungin kovaan käyttöön tarkoitettu Galaxy S5 Active tulossa myös Eurooppaan
Tuoreimpien tietojen mukaan myös eurooppalaiset voivat pian huoletta ottaa Samsungin Galaxy S5 -variantin mukaan kaikkein vaativimpiinkin harrastuksiinsa.

SamMobile-sivusto kertoi tänään Samsungin ekstrakestävän Galaxy S5 Activen valtaavan pian uusia markkina-alueita. Laite julkaistiin jo aiemmin tänä vuonna yksinoikeudella rapakon takana, ja ilmeisesti korealaisvalmistaja uskoo jämäkälle älypuhelimelleen olevan kysyntää myös Euroopassa.

Galaxy S5 Active ei poikkea laitteistoltaan juurikaan Galaxy S5:stä: laitteen sisuksista löytyy Qualcommin 2,5 gigahertsin Snapdragon 801 -neliydinprosessori, 16 megapikselin kamera, kaksi gigatavua keskusmuistia, 16 gigatavua microSD-kortilla laajennettavaa tallennuskapasiteettia, 2 800 milliampeeritunnin akku, sykemittari sekä 5,1 tuuman Full HD Super AMOLED -näyttö.



Samsungin sormenjälkilukija on jätetty laitteesta pois, mutta Galaxy S5 Active tarjoaa sen sijaan painikkeen, jonka takaa löytyvät ulkoaktiviteetteihin tarkoitetut ominaisuudet kuten kompassi, ilmanpainemittari, sekuntikello ja taskulamppu. Painike toimii myös fyysisenä kameran laukaisimena. Laitteelle luvataan IP67-sertifikaatin kattaman pölyn- ja vedenkestävyyden lisäksi Yhdysvaltain armeijan Mil-STD 810G -luokitus tärähdyksiä, lämpötilanvaihteluita, ilmankosteutta ja sadetta vastaan.

Samsung Galaxy S5 Active on lähteen mukaan tulossa Eurooppaan hopean ja vihreän värisenä. Alustavien tietojen mukaan hinnaksi on kaavailtu 629 euroa. Tarkasta julkaisuaikataulusta tai Suomen saatavuudesta ei toistaiseksi ole tietoa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.