Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft lopettaa Nokia- ja Windows Phone -brändien käytön Lumioissa

Manu Pitkänen

Microsoft lopettaa Nokia- ja Windows Phone -brändien käytön Lumioissa
Microsoft aikoo lopettaa Nokia-brändin käytön Lumia-älypuhelimissa tämän vuoden lopusta lähtien. Näin ollen IFA-messuilla julkistetut Lumia 730/35 ja 830 ovat viimeiset Nokia-valmistajanimellä varustetut Lumiat. Samalla yhtiö ottaa etäisyyttä Windows Phone -brändistä ja alkaa painottaa markkinoinnissa jatkossa pelkkää Windows-nimeä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä GeekOnGadgets, jonka näkemien dokumenttien tiedot vahvisti The Verge omalla raportillaan.
Nokia-nimestä luopuminen ei ole mikään yllätys, sillä Microsoftin oikeus käyttää sitä älypuhelimissaan päättyy ensi vuonna. Windows Phonesta etääntyminen on mielenkiintoisempi seikka ja sitä voidaan tulkita merkiksi Windows Phonen ja ARM-versiollisen Windows RT:n sulautumisesta. Uusi Windows Phone 8.1 Update -käyttöjärjestelmä mahdollistaa Windows Phonen käytön pienissä tableteissa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja