Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple: Uusia tuotteita tulossa älykellon jälkeenkin – niistä ei ole vielä edes huhuttu

1
Manu Pitkänen

Apple: Uusia tuotteita tulossa älykellon jälkeenkin – niistä ei ole vielä edes huhuttu
Apple on kasvanut jo niin suureksi yhtiöksi, että useimmat sen uusien tuotteiden ominaisuudet vuotavat julkisuuteen ennenaikaisesti ennemmin tai myöhemmin. Yhtiö on kuitenkin pystynyt pitämään muutamia salaisuuksia itsellään, esimerkiksi Apple Watchin keskeiset ominaisuudet paljastuivat vasta tiistaisessa lehdistötilaisuudessa. Kellon ulkonäöstäkin saatiin vihiä juuri ennen julkistusta.

Applen toimitusjohtaja Tim Cookin mukaan yhtiö kehittää parhaillaan myös muita uusia tuotteita, joista ei ole kiertänyt lainkaan huhuja. Kommentillaan Cook tuli melko varmasti käynnistyneeksi huhumyllyn, jossa pohditaan mitä nämä uudet tuotteet voisivat olla. Kehitysprojektien pysyminen salassa voi olla merkki siitä, että niiden suunnittelu on vielä alkutekijöissään, minkä takia vain pienehkö ydinjoukko tietää niistä.

Varhaisessa vaiheessa olevilla tuotekehityshankkeilla on aina vaarana tulla peruutetuksi, joten henkeä ei kannata pidätellä mystisiä uusia tuotteita odotellessa.Charlie Rosen haastattelussa annettu kommentti ei lipsahtanut Cookilta vahingossa. Se oli tarkkaan harkittu paljastus, jolla pidetään kiinnostus yllä vielä Apple Watchin esittelyn jälkeenkin.

Haastattelussa Cook toisti, että Apple tutkii edelleen televisiota ja näkee siinä paljon kehitettävää. Hän ei kuitenkaan suostunut kertomaan tuleeko Applen televisiosuunnitelmat laajenemaan koskaan Apple TV -medialaitteesta täysikokoiseen televisioon.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.