Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinan ylpeys Xiaomi porhaltaa ja lujaa

Puhelinvertailu

Maailman suurimpien puhelinvalmistajien joukkoon muutamassa vuodessa noussut Xiaomi jatkaa voittokulkuaan. Uusimpien tietjen mukaan sen uutta puhlettimallia on ennakkotilattu hurjasti.

Kiinassa esimerkiksi Samsungin ohittanut Xiaomi julkisti hiljatain kaksi Note-puhelinta, joilla se kilpailee mm. Samsungin suurikokoisia Galaxy-malleja vastaan. Kiinassa odotukset ovat korkeat ja analyytikot odottavat 13-15 miljoonaa myytyä laitetta.

Kiinalaisraporttien mukaan ennakkotilausmäärät ovat olleen hurjia, mutta lukuja ei paljasteta. Analyytikot ovat ennustaneet, että Mi Noteja myydään tänä vuonna jopa 15 miljoonaa kappaletta.

Edullisempi Mi Note saapuu markkinoille 27. päivä kuluvaa kuuta ja kalliimpi Mi Note Pro maaliskuussa, kun Snapdragon 810 on valmis massatuotantoon.Molemmat mallit ovat Xiaomin mittakaavalla arvokkaita, sillä niistä voi joutua maksamaan Kiinassakin 400-450 euroa. Tämä tarkoittaa, että Xiaomin voittomarginaali on todennäköisesti entistäkin parempaa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.