Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6:n kameran takaa paljastui tuttua tekniikkaa

Manu Pitkänen

Galaxy S6:n kameran takaa paljastui tuttua tekniikkaa
Galaxy S6:ssa käytetään Phone Arenan selvityksen perusteella samaa Sonyn 16 megapikselin IMX240-kennoa kuin viime syksynä markkinoille tulleessa Galaxy Note 4:ssäkin. Samaista kennoa käytetään mitä ilmeisimmin myös Galaxy S6 edgessä.

Täysin samoja kameramoduuleita puhelimissa ei kuitenkaan käytetä, sillä Galaxy Note 4:n kamerassa käytetyn optiikan aukkoluku on f/2,2, kun taas Galaxy S6:n optiikan aukkoluvun kehuttiin olevan f/1,9. Lisäksi Galaxy S6:ssa on infrapunasensori, jota kamera käyttää valkotasapainon määrityksessä.

Galaxy S6:n kameran piirtojälkeä voi tarkastella Samsungin tarjoamien näytekuvien avulla.

Vuosi sitten esitellyssä Galaxy S5:ssä Samsung käytti omaa ISOCELL-kennoa. Syystä tai toisesta kennotekniikkaa ei ole sen jälkeen käytetty lippulaivapuhelimien kameroissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja