>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazon tarjoaa yli 100 dollarilla ilmaisia Android-sovelluksia

3
Valtteri Ahonen

Amazon tarjoaa yli 100 dollarilla ilmaisia Android-sovelluksia
Amazon juhlii sovelluskauppansa syntymäpäivää tarjoamalla noin sadan dollarin (94 euron) edestä ilmaisia Android-sovelluksia.

Mukana ovat muun muassa suositut pelit Cut the Rope sekä World of Goo. Mukana on pelien lisäksi myös hyötysovelluksia. Yksittäisten sovellusten normaalit hinnat vaihtelevat noin yhdestä dollarista aina kymmeneen dollariin saakka.

Tarjousten saaminen vaatii Amazon Appstoren asennuksen Android-laitteeseen sekä tunnusten rekisteröimisen. Tarjoukset ovat voimassa 21.3. saakka.

Aiheesta kirjoitti muun muassa The Next Web.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

wiza
wiza

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti xbkrypt0n:

Amazon appstore löytyy suoraan esim. täältä:
http://www.amazon.co.uk/gp/mas/get/andr...paign=&channel=

Getappstore-linkki toimii vain tietyillä mobiililaitteiden selaimilla eli sitä ei voi kaikilla laitteilla hakea ja asentaa. Itse Appstore kuitenkin toimii lähes kaikissa Android-laitteissa.

Koitin ensin amazonin nettisivuilta etsiä ja ladata kyseisen appstoren ja 3 kertaa sen appstoren omilla sivuilla tarjosivat minulle amazon uk:n nettikaupan appia. "Download amazon appstore" -> latasin appin ja sain ihan muuta kuin piti saada.

Tuo getappstore linkki kuitenkin toimi itsellä. Ihme säätöä että täältä puhelinvertailun sivuilta löytyy kyseinen appstore vaikka yhtiön omilta nettisivuilta ei löydy. Hyvä puhelinvertailu! :D

Vastaa
xbkrypt0n
xbkrypt0n

3

Sivustoa on ilmeisesti uudistettu. Näkyy nykyään toimivan suoraan. Ennen pyöritti aina vaan uudelleen getappstore sivulle kun yritti ladata. Olisihan tuo pitänyt testata ennen kommentointia :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.