Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Testitulokset paljastuivat: Näin nopea iPhone 7 Plus on

Manu Pitkänen

Testitulokset paljastuivat: Näin nopea iPhone 7 Plus on
Mobiililaitteiden suorituskykyä mittaavan Geekbench-ohjelman tietokantaan on ilmestynyt ensimmäiset tulokset iPhone 7 Plussaksi väitetyllä laitteella suoritetusta testistä.

Puhelin ei ole vielä tullut myyntiin, joten tuloksiin kannattaa suhtautua skeptisesti. Toisaalta laitteita on jo lähetetty esimerkiksi teknologiasivustojen testattavaksi, joten tulokset voivat myös olla täysin aitoja. Joka tapauksessa Geekbench 4:n testitulokset lupaavat hyvää iPhone 7 Plussan suorituskyvystä: yhtä ydintä kuormittava testi antaa tulokseksi 3233 pistettä ja useampaa ydintä testaavan testin tulos on 5363 pistettä.

Esimerkiksi iPhone 6s Plus saa saman ohjelman teisteissä pisteet 2500/4250. Vastaavasti Samsungin Galaxy S7:n ja Galaxy Note 7:n tulokset liikkuvat 1850 ja 5400 pisteessä.

Applen heikkous Geekbench-testeissä on ollut multi-core-pisteet, mutta iPhone 7:n A10 Fusion -suoritin näyttäisi nousevan tällä mittarilla Samsungin Galaxyissä käytetyn Exynoksen tasolle. A10 Fusion on neliytiminen, mutta Geekbench näyttäisi tunnistavan sen kaksiytimisenä (2,23 GHz). Käyttömuistia testatussa laitteessa on kolmen gigatavun verran (iPhone 6s Plussassa muistia on kaksi gigatavua).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja