Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Pieneen käteen sopiva huippuluuri, Sony Xperia XZ2 Compact, alle 300e

Petteri Pyyny

Päivän diili: Yksi harvoista pienen näytön huippuluureista, nyt huikeassa tarjouksessa
Hyvin harva yhtiö enää valmistaa pienemmillä näytöillä varustettuja huippuluokan älypuhelimia, vaan näyttöjen koot tuntuvat kasvavan jatkuvasti kohti kuutta tuumaa - tai sen ylikin. Piristävä poikkeus asiassa on ollut Sony, joka on tuonut etenkin tasokkaammista puhelimistaan tarjolle myös ns. "Compact"-versioita.

Sonyn Compact-mallit eivät ole myöskään yleensä ominaisuuksiltaan pahemmin riisuttuja "alkuperäiseen" versioon nähden, kuten monilla muilla valmistajilla on tapana tehdä "lite" ja "mini"-versioidensa kanssa.

Nyt silmiin osuikin Sony Xperia Xperia XZ2 Compact, joka irtoaa alle 300 eurolla. Puhelinta on myyty viime aikoina 429 eurolla, joten alennusta on hinnassa varsin tuntuvat 30 prosenttia.

XZ2 ja XZ2 Compact esiteltiin vuoden 2018 Mobile World Congressissa. XZ2 Compactin näyttö on ainoastaan 5", joten puhelin sopii mainiosti myös pienempään käteen.

Tarjoukseen pääset täältä:


Sony Xperia XZ2 Compact, 299e

Kuten aina, emme voi taata että puhelinta löytyy tällä hinnalla jälleenmyyjän varastosta kovin kauaa, joten kannattaa toimia pian.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja