Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Nokia 2.2, Galaxy A10 ja Huawei Y6 2019 puhelimet nyt 99 eurolla

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Nokia 2.2, Galaxy A10 ja Huawei Y6 2019 puhelimet nyt 99 eurolla
Edullinen puhelin voi olla hyvä valinta esimerkiksi ensimmäiseksi puhelimeksi lapselle tai ihan vain varapuhelimeksi mökille. Edullisella älypuhelimella onnistuu viestien lähettäminen ja soittaminen WhatsAppilla, netin selaaminen ja videoiden katselu. Tehot eivät kuitenkaan riitä kaikista vaativimpien pelien pelaamiseen.

Telialla on käynnissä Luurinmetsästyspäivät, josta löytyy tarjouksesta muun muassa nämä kolme edullista puhelinta.

Nokia 2.2 hinta 99 euroa. Normaalisti 129 euroa.

Nokia 2.2 on Android One -puhelin, joten puhelin tulee samaan vähintään kahden vuoden ajan päivityksiä käyttöjärjestelmään ja kolmen vuoden ajan päivityksiä tietoturvaan. Nokia 2.2 tuli myyntiin Suomessa heinäkuun alussa.

Tässä edullisessa Nokian puhelimessa on 5.71" HD+ -näyttö, 2 gigatavua keskusmuistia, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voi lisätä muistikortilla. Luurissa ei ole sormenjälkilukijaa, mutta lukituksen avaus onnistuu kasvojentunnistuksella. Laitteen 5 megapikselin kamera on upotettu pieneen näyttöloveen. Takaa löytyy 13 megapikselin kamera ja LED-salama.


Samsung Galaxy A10 hinta 99 euroa. Normaalisti 159 euroa.

Tämä edullisen Samsung-puhelin löytyy yleensä alennuksesta 129 eurolla hinnalla, mutta nyt sitä saa ensimmäistä kertaa alle 100 eurolla.

Tässä luurissa HD+ -näytöllä on kokoa 6.2" ja sisältää myös pienen näyttöloven etukameraa varten. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua ja myös muistikorttipaikka löytyy. Keskusmuistia on 2 gigatavua. Takana on 13 megapikselin kamera. Käyttöjärjestelmä on Android 9 Pie + Samsung One UI -käyttöliittymä. Samsung Galaxy A10 myös saamassa seuraajan.

Huawei Y6 2019 hinta 99 euroa. Normaalisti 149 euroa.

Huawein tilanne on viime aikoina taas parantunut, kun Huawein panna poistettiin.

Myös tämä puhelin sisältää HD+ -näytön, jolla on kokoa 6.1". Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua, jonka lisäksi löytyy muistikorttipaikka. Keskusmuistia on 2 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 9 Pie, jonka päällä toimii Huawein oma käyttöliittymä. Takana on 13 megapikselin kamera ja edessä on 8 megapikselin kamera.

Päivän diili

Nokia 2.2
Samsung Galaxy A10
Huawei Y6 2019

Telian tarjoukset ovat voimassa 11.8 asti. Laitteiden määrästä ei ole tietoa, mutta kaikkia on tällä hetkellä varastossa.

Katso myös:
Parhaat puhelimet alle 100 euroa


Tarjous: Nokia 4.2 150 euroa

WhatsApp saatavilla nyt peruspuhelimilla

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja