Samsung Galaxy S10+ hinta nyt 849 euroa - kannattaako se ostaa?

2
Janne Yli-Korhonen

Samsung Galaxy S10+ hinta nyt 849 euroa - kannattaako se ostaa?
On kulunut sellainen 5 kuukautta siitä, kun Samsung julkaisi Samsung Galaxy S10+ -huippupuhelimen 1049 euron hinnalla. Nyt puhelinta saa ainakin hetken ajan 849 eurolla, joten kannattaako se nyt ostaa?

Voidaan sanoa, että Samsung Galaxy S10+ on tällä hetkellä se paras puhelin, joka Samsungilla on tarjolla. Toki asia saattaa muuttua hyvin pian, sillä Galaxy Note10 julkaistaan 7. elokuuta.

Galaxy S10 - puhelimet ovat kuitenkin vielä yli puolen vuoden ajan Galaxy S -sarjan lippulaivapuhelimia ennen kuin Galaxy S11 -puhelin tai puhelimet julkaistaan.

Samsung Galaxy S10 Plus on siis edelleen uusi puhelin, joka tulee saamaan vähintään parin vuoden ajan päivityksiä käyttöjärjestelmään. Koska julkaisusta on jo kulunut aikaa, Galaxy S10 Plus on jo saanut joitakin päivityksiä käyttöjärjestelmään ja sovelluksiin.



Samsung on myös uudistanut vuosien aikana omaa käyttöliittymää. Nykyisen nimi Samsung One UI. Samsungin käyttöliittymä ei välttämättä ole kaikkien mieleen. Mikäli haluat enemmän "puhtaan" Androidin, kannattaa katseet siirtää esimerkiksi OnePlus 7 Pron suuntaan.

Samsung Galaxy S10 Plus sisältää erinomaisen näytön. Voidaan sanoa, että se on jopa paras näyttö markkinoilla olevista puhelimista juuri nyt.

Näytön virkistystaajuus on toki sellainen mikä voisi olla korkeampi, sillä esimerkiksi OnePlus 7 Pron näytön virkistystaajuus on 90 hertsiä. Korkeampi virkistystaajuus tekee puhelimen käytöstä sulavampaa.

Koska S10 sisältää lisänimen Plus, se sisältää ison näytön. Näytön koko on 6,4 tuumaa QHD+ -resoluutiolla. Näytössä ei ole varsinaisesti näyttölovea, vaan siinä on reikä etukameroita varten. Iso, laadukas näyttö on yksi syy ostaa S10 Plus.

Samsung Galaxy S10 Plus reikä etukameroille

Näytön alle on laitettu sormenjälkilukija, jolla laitteen lukituksen saa avattua. Lukituksen saa myös avattua kasvontunnistuksella.

Ei sovi unohtaa, että Galaxy S10 Plus sisältää kuulokeliitännän. Huhujen mukaan tämä ominaisuus on nyt myös poistumassa tulevasta Galaxy Note10 -puhelimesta.

Puhelimen kamerajärjestelmä on yksi parhaista, joita tällä hetkellä on saatavilla. Edessä niitä on kaksi kappaletta ja takana kolme. Pettymystä Samsungin kamerat tuskin tuottavat.


Puhelimessa on 4100 mAh akku, joka riittää yhden päivän käyttöön. Pitkää akun kestoa ei siis kannata odottaa ja akkukesto sai myös miinusta Puhelinvertailun Galaxy S10 Plus arvostelussa. Tehokkaiden puhelimien puolelta esimerkiksi Huawei P30 Pro sisältää hyvän akkukeston.

Puhelinta saa ladattua langallisesti ja langattomasti. Käänteisellä langattomalla latauksella voit ladata esimerkiksi Samsung Galaxy Buds -kuulokkeita. Käänteistä langatonta latausta ei vielä löydy kovin monesta puhelimesta.

Puhelin on myös tyylikäs ulkonäöltään. Mustan ja valkoisen lisäksi puhelinta saa punaisena, joka tuotiin myyntiin julkaisun jälkeen.

Samsung Galaxy S10 Plussaa saa tällä hetkellä 849 eurolla Verkkokauppa.com:lta, Gigantilta, Powerilta, Elisalta sekä Telialta. Toki vielä halvemmalla puhelinta saa muualta.

Tällä summalla saa 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota saa lisättyä muistikortilla. Laitteessa on 8 gigatavua keskusmuistia.

Onko Samsung Galaxy S10 Plus siis hyvä ostos 849 euron hinnalla?

849 euroa on tietenkin edelleen paljon rahaa puhelimesta, mutta tässä kohtaa rahalla saa erittäin laadukkaan tuotteen. Hinta-laatusuhteeltaan 849 euron Galaxy S10 Plus on parasta Samsungin Androidia juuri tällä hetkellä.

Lue:
Samsung Galaxy S10+ arvostelu.

Samsung Galaxy S10 Plus takakamerat

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.



Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Mahve (vahvistamaton)

2

Kun odottaa ensi vuoteen, niin hinta on enää n. 500e paikkeilla...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.